...och lite trädgård förstås!

måndag 30 juli 2012

Men jösses!

O
m ni som jag gillar före och efter bilder så titta här... Så här såg vårt vardagsrum ut när jag började blogga. Bilderna var i bloggen i augusti 2007.
Vet inte riktigt vad jag ska säga...
Häromdagen såg vardagsrummet ut så här (ja, det ser ju likadant ut nu):Soffan och skänken är densamma (fast bytt plats och ommålad). Hallspegeln är också samma fast den har gått vitpenseln till mötes.

Vad tycker ni? Var det bättre förr? ;)

   

8 kommentarer:

Marina sa...

Ja, där pratar vi skillnad. Smaken förändras ju och man får nya idéer och ny inspiration. Snyggt!

Kram

Ninnis sa...

Kul att vi tillåter oss förändring...klart att smaken ändras efter ålder...=)

Fint har du det då...!!!

Kram Ninni

Sofia sa...

Wow snygg förändring kram sofia

Nyanser av vitt sa...

2007 tyckte du att det var fint och man får ju ändra sig :-)
Ett roligt inlägg
Kram Agneta

Hem och Lycka sa...

Oj vilken förändring! Kanonfint har det blivit! Brukar också tänka tillbaka på hur jag hade det och hur man egentligen har utecklat sitt inredningsintresse med bloggen, helt otroligt. kram Mia

::fina:: sa...

Wow, skitsnygg förändring! Åh vad jag gillar ert soffbord, tycker det är skitsnyggt. Ni har fått en ren och lugn stil i ert vardagsrum, tjusigt men inte pretentiöst. Katterna passar också in :-) Skitkul att se skillnaderna, jag blir också häpen när jag ser hur det såg ut hemma hos oss när jag började blogga 2007.. *hjälp* Kram!

Spets och Silver sa...

Wow, vilket positiv förändring. Du har det så fint.

2004 köpte jag en röd soffa och en bokhylleserie i bok. Tro mig det finns inte kvar något sedan den tiden. Stilen vi har nu (du, jag och många andra likasinnade) tror jag inte vi kommer att tröttna på.

Kram Nette

Sara sa...

Tur att smaken förändras :) Jag har inte kommit överens med ek nånsin, men jag gillar absolut det vita och din grå skåp :) Mycket snyggt! Ska bli kul att se om 5 år igen hur det har förändrats då?

Som inredningsfreak stannar man aldrig upp.

Ha det bäst.
Kramiz