...och lite trädgård förstås!

söndag 15 juli 2012

Det bästa som finns...

I

går fick vi äntligen njuta av solens strålar igen... ack såå skönt! Jag fick sitta på min altan och sippra lite gott i glaset, det gjorde gott för själen.
Sen krypa ner bland nytvättade lakan som doftar lavendel. Finns nästan inget bättre.


Lite schersmin plockade jag in från trädgården, doftar himmelskt men de står sig inte länge. Många kallar tyvärr den för jasmin, förmodligen en förväxling pga att de låter så lika. Här finns en bra artikel kring det.

Nu blir det en tur till havet, också bland det bästa som finns. Att få fylla näsan med frisk havsluft som luktar tång och salt.

 

5 kommentarer:

Två systrar sa...

Underbart! Här blev det inget sippande ur glas på altanen men väl i soffan, då regnet fullkomligt öste ner ;-) Önskar jag hade en sådan buske de doftar ljuvligt! Kram C

Smultron på ett strå sa...

Härligt med lite sol - jag hoppas att vi får lite av den varan idag också! Och schersmin, helt underbar doft, sommar för mej! //kram maria

::fina:: sa...

Gott att du fick njuta lite! Vår gårdag började och slutade med regn men däremellan hann vi med en liten tur till stan och en kvällspromenad i solen. Idag blåser det och är mulet - igen. Snart ger jag upp hoppet om sommar! Kram!

Helene sa...

Hej!
Jag är helt klart en som säger jasmin men menar schersmin...:)
Här är allt bra förutom vädret, fast det råder man ju inte på!
Hoppas du har det bra!

Kramar, Helene

Hanna sa...

Visst luktar den underbart nu. har också ganska mycket i trädgården.
Ha en fin söndagskväll!
Kram
Hanna