...och lite trädgård förstås!

onsdag 2 januari 2013

På väg åt rätt håll

Så har då vardagen tagit vid igen.... jag hade gärna varit ledig några dagar till men jag är nöjd med att det är en tredagarsvecka till en början. Lite mjukstart i alla fall.
På fredag har jag bokat mig på årets första träningspass, det blir lite Zumba och det känns skönt att komma igång igen och röra på fläsket. :) Får nog på allvar inse att jag måste röra mig mer för att må bra, har ju ett stillasittande arbete och nu under vinterhalvåret så blir det ju inget trädgårdsarbete heller.
Apropå trädgård... nu äntligen kan man börja fundera på vilka planer och projekt att man ska utföra till sommaren. Härligt!

Adventssljustaken - Mio (för några år sen), trälådan - Gekås i Ullared,
silverskålen - loppisfynd

Tack för alla era gulliga kommentarer både här och på Instagram. Så kul att ni gillar mina bilder.7 kommentarer:

Hanna sa...

fin bild.
Till våren har vi lite byggplaner i trädgården och kom just på det idag att nu kan man snart börja fundera över det på riktigt.'Kram
Hanna

Marina sa...

Röra på sig behöver nog de flesta av oss människor tror jag. Zumba kör jag också ibland. Kul! Ikväll blir det ett av 300-passen jag skrev om för ett tag sedan. Jag tränar ju gärna hemma.

Kram till dig!

::fina:: sa...

Så vacker bild! Skönt att du varit ledig så pass länge i alla fall! Och kortvecka är aldrig fel :-) Hjälp, jag behöver också komma igång att röra på mig igen, promenera och springa är mina grejer. Men har slarvat hela hösten.. kram!

Vårt hem på landet sa...

Jag ska också börja röra på mig mer, ett nyårslöfte! Tror jag ska investera i ett löpband. Trots att jag bor ute på landet och det finns massa vägar att springa på :)

Idag har verkligen vårkänslorna kommit fram tycker jag! 6 plusgrader och lite sol. Började fundera på jobbet om vi inte skulle ta tag i några nya rabatter som ska grävas :)

Kram, E

Rosor och ruiner sa...

Jag mjukstartar också den här veckan, med två dagar, börjar i morgon...
och röra på fläsket, där sa du något, det borde jag göra också..alldeles "snart" skall jag göra det...=)
Gott nytt år på dig!

Villa Björkenäs Backen sa...

Så härligt med det. Våren är ju så underbar årsrid :)
Mysigt att kunna planera och tänka på trädgården.

Ha en god fortsättning ! Härligt med en kort vecka !


Kram

Jenny sa...

Jo, det är dags att röra lite mer på sig nu. Jag har träningsvärk i hela överkroppen efter att ha boxats och åkt skidor. Skulle behöva jobba mer med benen idag så det blev jämnont ;)

Utomhusprojekt har jag inte hunnit till än i tankarna, vi har våra projekt inne - nytt kök är nr 1 - som vi måste göra först.

Kram,
Jenny