...och lite trädgård förstås!

tisdag 1 januari 2013

Efterlängtade lärkgrenar

Välkommen 2013! Nu vänder vi blad och blickar framåt mot värme och vår även om det dröjer ett bra tag till innan det är här.
Men bara känslan av att vara på "rätt" sida av året känns rätt gôtt!

Jag älskar julen och därför får den stanna ett tag till här hemma hos oss. Jag pyntar ganska sparsamt och inte så rött och juligt. Här på byrån står hyacinten för det juliga.
Tidigare i veckan hittade jag äntligen ett lärkträd. Då hade jag ingen sekatör med mig så jag fick spara mig några dagar och gick därför ut igår på nyårsafton och klippte mig några grenar.
Jag var rätt ensam ute... spöregn på tvärsen och alla andra inomhus och förberedde sig för nyår. Hi hi.. men det var det värt.När jag ser denna bild så kan jag inte låta bli att tänka på hur det såg ut för ett tag sen. Gul tapet och byrån i ek.... nu mer avskalat och "rent". Me like!


✻ ✻ ✻

Följ mig gärna på Instagram om du vill.. där är jag mer aktiv för tillfället än här på bloggen.

God fortsättning på det nya året önskar jag er alla som kikar förbi!


UPPDATERING: Gulliga Emma uppmärksammande mig på att det inte är lärk utan al... hi hi. Då har jag lärt mig något nytt och får leta vidare efter lärk.

5 kommentarer:

Det Vita Drömhuset sa...

Riktigt riktigt fint! :)

Kram Åse

hemma hos lilla mej sa...

Underbara bilder.Önskar dej en skön nyårsdag.Kramar Rita ♥

LissenTo sa...

Så superfint du gjort!

Nu ska jag leta upp dej på instagram

God fortsättning till dej.

// Lissen

Vårt hem på landet sa...

Så fint du har det!

Det gör så otroligt mycket med lite färg! Jag har precis tagit tag i vårt kontor med furutak och elefantbård :) Lite vit färg på det så!

Jag vill inte dra ner på din lycka att ha hittat lärk, men du har plockat in al-kvistar, men deras kottar är också snygga tycker jag!

Kram, Emma (som nu ska kika runt lite här inne hos dig)

::fina:: sa...

Hihi så det kan bli :-) Tyckte inte riktigt jag kände igen lärkkvistarna men jag är ju ingen expert. Bra att man kan lära av varandra! Jag håller med dig om att det är väldigt rent och fint där på byrån. Usch jag hade så plottrigt hemma förr att jag verkligen gått och blivit minimalist - och maken är likadan. Nu är det verkligen avskalat som gäller! Stor kram! Ps. jag har inte instagram själv men är glad att det går att kika in ändå och gör det ibland fast jag inte kan skriva nån kommentar :-) gillar såklart kattbilderna mycket!