...och lite trädgård förstås!

lördag 23 juni 2012

Midsommardagen


I dag har varit en sån där dag.. ni vet en sån där dag när man får otroligt mycket gjort. Utan att det har känts för mycket.
Började dagen tidigt (som vanligt), vi gick upp strax efter 7 och åt mumsig frukost med bland annat jordgubbar som blev över från igår.
Sen hann jag med allt möjligt inomhus (tvätt, disk, dammsugning, toastäd mm) innan vi grillade gott till lunch.

Efter det fortsatte vi dagen utomhus och tanken var att jag skulle börja gräva en ny rabatt längs med en bit av häcken men istället började vi fixa med häcken som är väldigt svårväxt på sina ställen. Grävde upp och grävde ur och jordförbättrade innan nya och gamla plantor fick komma ner i jorden. Vi hann en bra bit men är inte klara än utan får fortsätta en annan dag. Men det känns himla gott att ha börjat för det har varit ett projekt vi pratat om länge (läs flera år).


Ni som följt min blogg ett tag vet ju att jag pratar om detta elände emellanåt :) Men nu kan jag förhoppningsvis snart visa lite "efter" bilder. Fina såna förstås! :)
Ja, ni kan ana häcken där bakom... ser ni att det är liksom tomt mellan vissa häckplantor och det är det vi nu försöker fixa till.

 

7 kommentarer:

millandante sa...

Såå fina bilder!! De ger inspiration, och just nu är jag så glad att även jag hann med lite på utsidan:) Samma här, dagen har varit lång och skön:)

Önskar dig en likadan imorgon!!
Kram

Hanna sa...

Visst är det härligt när man hinner massor utan att det känns allt för jobbigt.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Smultron på ett strå sa...

Vissa projekt måste ju får värka fram... Vilka fina blommor på dina bilder, vad är det för nåt?!? //kram maria

::fina:: sa...

Det låter som om ni har haft en riktigt skön dag, en sådan där dag då man förenar nytta med nöje på ett bra sätt. Vackra blommmor, så behagligt foto! Kram!

Hanna sa...

Idag kommer jag att ha en liten gästskribent på min blogg!
Välkommen att titta in
Kram
Hanna

Karin - Mina Rum sa...

Trist att behöva fixa med en gammal häck. De ska liksom bara växa till sig och frodas, utan att man behöver anstränga sig.

Ser fram emot fler trädgårdsbilder framöver.
Ha en fortsatt fin midsommarhelg. Kram!

Anonym sa...

ÅHHH vilka fina bilder:) tack för fina ord på min blogg och kom snart hälsa på igen... jag har mer inrednings inspiration till dig:)

LOVE Maria på inredningsvis