...och lite trädgård förstås!

torsdag 14 juni 2012

Kökspics and lite planer...

N u får gärna värmen komma tycker jag. Det är inte alls lockande att vara ute just nu, det är bara småkyligt och ruggigt. Hoppas verkligen det vänder snart för nu behövs det lite sommar.

När vi kom hem från Grekland så fick jag lust att göra om lite i köket. Ni vet när man liksom får nya glasögon av att vara borta några dagar.
Så till helgen tänkte jag bland annat rensa bort grejor på köksbänken och byta till nyinköpt gardin. Klickade hem en så fin vit hissgardin häromdagen så det ska bli kul att sätta upp den.
Köket är också i stort behov av ommålning/omtapetsering men det får vänta ett tag.


På lilla skänken har jag rensat undan lite, där samlas lätt massor av saker fastän jag gillar det avskalat. Här står nu mitt vackra våningskakfat, ett uppläggningsfat, ett par skärbrädor i porslin (allt i vitt så klart) och ett zinkhus.


Och tänk att det redan är fredag imorgon, så härligt!
Därefter en lite kortare jobbvecka och sen midsommarafton. Så nu håller vi väl tummarna för varmare väder och massor av sol.

 
UPPDATERING: Ber om ursäkt för bloggrubriken... lever mina dagar på kontoret med att skriva på engelska så ibland blir det väldigt "swenglish"... Såg detta nu ikväll vad jag skrivit men jag låter det stå kvar, alltid någon som drar på smilbanden i alla fall...

4 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Så fint på din köksbänk! Får mig att längta efter ett större kök..
kram Mia

::fina:: sa...

Hihi det blir en hel del svengelska här också emellanåt, det är charmigt! Jag vet precis vad du menar, när vi kom hem från vårt pyttelilla hotellrum i Rom tyckte jag att vår pyttelilla tvåa var gigantisk! Det är inte fel att åka bort ibland. Ert kök verkar jättemysigt och blir nog fint med ny gardin! Kram!

Lantliv på Holm sa...

SÅÅÅ fint! Håller verkligen med dej att man får nya ögon när man varit borta ett tag. Och även om man tycker det är SÅ vackert utomlands och bor på hotell så inser man att det är ganska fint hemma också - nyttigt och skönt. Du är så välkommen när du kan och vill Marie - kram kram!

Spets och Silver sa...

Mycket fina saker och fint arrangerat.
Ja det kan vara "livs farligt" att komma hem och se allt man vill göra, djupa hål i börsen, hahaha

Ha en bra dag!
Nette