...och lite trädgård förstås!

onsdag 14 mars 2012

Mitt lilla lejon

I bland är det svårt att få till bra bilder. Nu för tiden har jag också två assistenter som hjälper mig.
Häromdagen så skulle jag fota mitt kakfat i zink som jag tycker så mycket om. På den hade jag lite röda torkade rosor...
Assistent nr 1 tyckte det blev för mycket och ville ta bort rosorna... hon tyckte att det var bättre om hon satt på kakfatet istället. Det fick jag tyvärr ingen bild på.


Här nedan ser ni assistenten Missy jag hade denna fotostund. Den lilla assistenten var upptagen med att dricka vatten ur kranen.
Missy tror förresten att hon numera är ett lejon, hon sitter gärna högt och spejar. (Lejonklippningen fick hon för någon månad sen och hon är så söt och trivs så gott i den).


 Observera dock att matbordet är förbjudet område men det råder det delade meningar om. ♥

 

4 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Ja du, dessa assistenter, dom är överallt =) Det slår nästan aldrig fel, nog kommer dom när man står och skall fota nåt. Mina brukar lägga sig på datorn också när jag bloggar, så nog har dom alltid en tass med i spelet.
Tror jag det, att hon tror hon är ett lejon, med den klippningnen =)

Ninnis sa...

Inte alla som har ett sött litet lejon som assistent...=)

Kram Ninni

::fina:: sa...

Ojojoj sicket lejon! Mysigt med små assistenter, fnissade åt att hon ville sitta på kakfatet. Man har verkligen roligt med djur. Ikväll har Pebbles busat som bara den, hon är så lätt att göra glad. Glädje som smittar! Tack för dina gulliga ord hos mig, min mamma fick sträcka på sig lite extra! Kram!

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Åhh så gulligt..när jag började läsa undrade jag vad du menade..sååå söt!!!!

Ha en fin dag
Kraam Susanne