...och lite trädgård förstås!

fredag 30 mars 2012

Enkel dekoration

Tack för alla era snälla hälsningar! Foten mår något bättre och idag har jag till och med jobbat. Kryckorna lämnade jag hemma och jag nästan dansade fram... (nä, jag överdriver liiiite grann nu).
Det som hände med foten var att en stor tung sak (gammal trädgårdssoffa) välte på den och landade så käckt mitt på fotryggen som svullnade upp som en boll. Så ingen vridning eller så vilket var tur utan "bara" en rejäl smäll. Tackar min lyckliga stjärna för att inget var brutet, då hade min trädgårdssäsong sett lite annorlunda ut.

Men visst är det ganska skönt att ta sig till jobbet en fredag, då blir det mer ett avstamp mot helgen.  För nu är det verkligen helg! Lika skönt som alltid.
Här ska planeras lite påskpynt och mat och kanske städas lite också.


Tidigare i veckan köpte jag en vacker bukett (i mataffären) med björkris, ranunkler och anemoner. En ranunkel bröts av så den hamnade på mitt betongfat.
Visst är det något speciellt med rosa och grått, vilken härlig kombo!
De små silverhjärtana köpte jag i en inredningsbutik för 6 kronor styck, ångrar redan att jag inte köpte fler. Så söta... kan ju användas även till att pryda paket mm.

Ha en riktigt mysig fredag kväll!

 

4 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

O aj, hoppas din fossing mår bättre! Vackert fat! Kram Mia

Villa Björkenäs Backen sa...

God natt !

Hoppas att det fortsätter åt rätt håll ;)
Härligt med helgen trots att det innebär lite jobb ;)

Håller med dig att det är nått speciellt med zink och rosa:)
Längtar tills man kan ta ut pelargonerna i min nya zinkhink.
Antikt men nytt för mig ;)

Ha en fin helg ! Kram.kram

Moa sa...

Vilken tur det inte var värre som sagt.. men illa nog att få en tung bänk på foten... aj aj.. vad ont det måste gjort. Din ensamma ranunkel är såå vacker där på det grå fatet med små blommorna intill.. ja det är lite speciellt.. med skirt rosa och ljusaste grått.. ha en fin lördag..Moa

Anonym sa...

beautiful photo!
x kat