...och lite trädgård förstås!

söndag 18 november 2012

Söndagsbild | Vy från köket

Söndag, mys, ledighet, grått, småruggigt, hälsat-på-hos-föräldrar, ätit-födelsedagstårta-för-min-mor-som-fyllt-år-i-veckan, kollat-ikapp-ett-par-tv-serier, pysslat.. ja, så kan jag nog sammanfatta min söndag.

En skön sådan men jag önskar att söndagar också vore befriade från jobbångest (som jag dessvärre utvecklat numera).Igår efter frukost satt jag kvar och bläddrade lite i en tidning, tände lite ljus och insåg att jag nog inte fotat från denna vy tidigare. Från köket ut mot vardagsrum (och hallen skymtar till höger i dörröppningen). När jag ser bilden så tackar jag bloggvärlden för den... för utan den inspiration jag finner där hade jag nog aldrig kommit så långt som jag gjort när det gäller att få ett vackrare hem (i mitt tycke). Ett hem i en lugnare färgskala och ett hem som vår familj trivs i.

✳ ✳ ✳
Min första hyacint för denna säsong är också införskaffad, ser fram emot att den ska slå ut lite så man får känna den underbara doften.
Två veckor kvar till advent.... längtar!

För fler söndagsbilder, kika in på Fabriken!
(jag har också fått en liten nystart på Instagram, så om ni vill se mer av mig så kan ni kika in där.... mitt namn är hemochharmoni).

6 kommentarer:

Ewa`s Galleri sa...

Låter som en härlig söndag ,Men jobbångest är inget vidare att lida av ,Hade det mycket förr men det har gått över ,Vi har ju en härlig outforskad måndag framför oss
Jättefin bild
ha en bra vecka

PIAZZAN sa...

Vacker bild...:)

Kram

Pernilla

Hanna sa...

låter som en bra söndag.
Ha en bra dag
Kram
Hanna

Mrs Peaches sa...

Jobbångest är inte roligt. Lider av det vissa söndagar jag också. Men man får bara bita ihop och härda ut, och oftast kommer fredagen kommer fort!
Som jag längtar till att få julpynta! Funderar på att köpa mig en liten hyacint snart för att få lite försmak av jul.
Ha en härlig tisdag!
Kram Elin

HEMLÄNGTAN sa...

Låter som en underbar söndag (förutom jobbångesten då).
Visst är bloggvärlden härlig med all inspiration och idéer man får från alla.

Ha en fin dag!
/Jenny

::fina:: sa...

Nej det var en ny vy, vad kul! Tänk att du hållt detta från oss så här länge ;-) Hoppas din jobbångest ger med sig snart, inte kul. Men snart julmys och lite mer ledigt. Det går fort nu! Kram på dej å pussa katterna från mig!