...och lite trädgård förstås!

torsdag 22 november 2012

Tematorsdag ‖ Glöggfest

Glögg tillhör julförberedelserna och adventsmyset. Första muggen tillsammans med lite pepparkakor smakar så gott! Och då helst pepparkakor med något smarrigt uppepå, t ex en ost eller en röra av något slag.

Den här glöggen är en favorit, den hade vi redan förra året. Smaksatt med chili och choklad, en väldigt god kombination, inte så farligt söt är den heller. Helt i min smak.


Ytterligare en flaska har vi här hemma men den har vi inte provat än. Den är av den starkare sorten. Alltid kul att testa något nytt.


Måste ju visa denna bild också.... Lilla Missy ♥ är ju så klart med när matte tar fram kameran.


Tänkte mysa till det med lite glögg ikväll men insåg till min fasa att pepparkakorna tagit slut... vilken usel tajming. Får väl se om jag kanske hittar något annat gott till.. kanske en bit mörk choklad.

Ha en mysig glöggkväll alla fina som tittar in här... för fler bidrag så kan ni kika in i Fabriken.


9 kommentarer:

Anna sa...

Den där med Chili Choklad testade jag förra året, och den var riktigt god. I år testade vi varianten med bara choklad och den var riktigt god den med :)

Hanna sa...

mysiga bilder.
Den tapeten som du visar på bilden under hade vi tidigare i köket. Det sa just äldsta dottern häromdagen "mamma varför tog vi bort den, det är den finaste tapet som finns.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Hanna sa...

mysiga bilder.
Den tapeten som du visar på bilden under hade vi tidigare i köket. Det sa just äldsta dottern häromdagen "mamma varför tog vi bort den, det är den finaste tapet som finns.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Mrs Peaches sa...

Vi provade den glöggen förra året! Jättegod!
Och så söt hon är Missy!
Ha en härlig kväll!
Kram Elin

::fina:: sa...

Supermys - särskilt med Missy med i bild! Hihi och vad roligt att höra att vi är flera med den där tapeten (tänker på Hanns kommentar ovan). Vi har inte haft glöggpremiär än, tror vi håller oss tills vi flyttat. Vi har redan inhandlat en flaska champagne dock till inflyttningskvällen :-). Åh nu kommer den underbara adventstiden! Kram!

Marina sa...

Ingen glögg här ännu men till adventshelgen blir det. Gott!

Kram o trevlig helg!

junhe sa...

Chili och chokladglöggen är bara SÅ god! Gillar även hjortronglöggen, men då kall, med en isbit i =)
Trevlig helg/ kram junhe

Ninnis sa...

Vilka mysiga bilder...!
Glögg är så gott...min favorit i år är Hallon/Lakrits...mums...=)

Kram Ninni

Smultron på ett strå sa...

Chili/choklad låter som en spännande kombination!
//kram maria