...och lite trädgård förstås!

söndag 4 november 2012

Söndagsbild | Ge-bort-presentpåse

Så var det söndag kväll igen...
Blogglusten nu är ungefär lika med noll... eller jag ska nog säga att inspirationen inte finns här.  Vill gärna men känner att jag inte har något att varken visa eller skriva om. Jag är helt säker på att det vänder snart, kanske redan imorgon. Hoppas ni stannar kvar tills dess...

Pysslar ge-bort-påsar.... perfekt att lägga hembakta saffransskorpor i och ge bort!


Dagens bild får bli mitt bidrag till Söndagsbild i Fabriken!

Önskar er den bästa kvällen och en fin start på nya veckan. Många kramar...

7 kommentarer:

Ewa`s Galleri sa...

Ibland försvinner inspirationen att blogga ,men brukar oftast komma tillbaka,du har ju inspiration att göra jättefina julpåsar
ha en skön kväll

Hanna sa...

fin bild.
Det är inte alltid så lätt med inspiration. Det vanligaste hos mig är dock att jag har så mycket att jag inte vet vad jag skall göra av det, för tiden finns inte.
Men det är klart att även jag har de dagar när det är svårt att komma på något.
Ha en fin söndagskväll!
Kram
Hanna

::fina:: sa...

Klart jag stannar kvar! Jättesöt påse. Jag längtar efter att få pyssla och sy men nu har vi börjat vända upp och ner på hemmet så det får vänta tills vi kommit i ordning i det nya. Men då ska du se att jag inte har lust längre - så brukar det alltid vara! Är dock säker på att du får blogglust rätt snart igen- om inte annat till advent. Kram!

Maria Emilsson sa...

Klart vi stannar. Det där med inspiration är inte alltid så lätt. Har haft en stor svacka då verkliga livet blev alldeles för intensivt.
Presentpåsen var ju för söt. Tack för den idén. Perfekt nu när jag funderat på en inslagning av ett enklare slag och snöat in och fastnat i ett spår :)
Kram Maria

Två systrar sa...

jättefina påsar!! Övertygad om att blogglusten återvänder :-) jag tror att alla vi blaggare får lite bloggkoma ibland :-) Var köper du stämplarna till påsarna? Kram C

Huset bakom lindarna sa...

Tack för den värmande kommentaren till vår sjuka vovve. Det är jättejobbigt när man inte vet vad som är bäst för dom. Men just nu verkar hon lite piggare. Känner som du just nu , ingen lust att blogga. Vi får hoppas det vänder!
Kram/Finas mammis

Mrs Peaches sa...

Nä inspiration är inte lätt! Hade tänkt börja julpyssla lite kort och dylikt, men den finns inte riktigt.
Men dina påsar är jättefina! Och klart jag stannar och hoppas att inspirationen hittar dig också!
Kram Elin