...och lite trädgård förstås!

söndag 11 november 2012

Söndagsbild | En söndag i november

Denna söndag för oss startade i Värmland, frukost med svärföräldrar och därefter fyra timmars bilresa innan vi kom hem. Alltid kul att åka bort men ack så skönt att komma hem.
En intensiv helg som jag toppade med en tupplur i sängen, välbehövligt och skönt.


Jag har inte bakat idag utan tog en bild från mitt arkiv. En somrig bild som kontrast till allt det höstiga och juliga som är på väg.

Ha en skön avslutning på denna söndag och en ny härlig start på nästa vecka.
Fler söndagsbilder hittas som alltid på Fabriken.

6 kommentarer:

::fina:: sa...

Mm ser gott ut! Ja, borta bra men hemma bäst! Tar ni med katterna när ni åker så eller har ni någon att lämna dem hos/som kommer till dem? Nyfiken eftersom vi själva inte riktigt vet ibland hur man ska göra. Oftast lämnar vi Pebbles ett par timmar eller så tar vi henne till svärföräldrarna. Som ett andra hem för henne! Kram!

Petra / Popetotrora sa...

Ja, visst är det så. Underbart härligt och kul att vara borta, men ack så gött att komma hem och sova i sin egen säng igne. :)

Jenny sa...

Håller verkligen med, borta bra men hemma bäst. Alltid så skönt att komma hem hur trevligt man än haft! Bilden kan funka som julbild också tycker jag om man tänker rödvita muffinsformar ;)

Kram,
Jenny

Mitt vita hus och hem / Aina-Kristin sa...

Hej
vilken trevlig blogg du har, fina bilder.
Fina muffins"formar", har själv lite olika då jag gillar att baka .
På din blogglista "Min blogglista", kan man se minuter/timmar/dagaar sen när dom olika gjort sina inlägg, jag har också en blogglista, men där kommer det fram bara namnet på bloggen, så jag undrar, vilken gadget har du använd, tyckte detta var en smart grej, och skulle gärna hitta den och fixa det på min blogg.
på förhand tack.
mvh Aina-Kristin

Mitt vita hus och hem / Aina-Kristin sa...

hej igen, tror jag hittade vart det var, ska försöka,
mvh aina-kristin

millandante sa...

Längesedan jag kikade in här hos dig men desto mysigare nu att läsa ikapp:)