...och lite trädgård förstås!

onsdag 21 november 2012

Hyacintlåda och kanelstjärna

Nu är det snart dags att adventspynta. En del har redan börjat och det kliar allt i mina fingrar med men jag försöker hålla mig en sisådär 10 dagar till.. får se hur det går.
En hyacint (eller kanske ett par) har ju redan flyttat in så lite har jag väl tjuvstartat jag med.


Den här hyacinten satte jag i en trälåda. Ryms perfekt (har satt lite plastfolie i botten).
Lådan var en av grejorna som fick följa med hem från Ullared för några veckor sen. Tänkte lägga på lite mossa också som dekoration.


Ett kanelstjärna pysslade jag ihop i helgen. Jag köpte långa kanelstänger i blomsterbutiken och band ihop med hjälp av ståltråd.
Jag kommer hänga upp den senare, därav spetsbandet.

Jag kanske får ta tillbaka att jag inte börjat adventspynta.... men stakar och stjärnor står inte i fönstret än i alla fall :)

5 kommentarer:

Marina sa...

Fint! Jag väntar till fredagen innan första advent. Ska däremot till skogen i helgen för att hämta lite mossa mm.

Kram

Unknown sa...

Fint med stjärnan :)
Jag har förberett ute och kollat stakar. Alltid är det nån som inte funkar.
Längtar till jag kan ställa fram dem.
Kram Maria

Huset bakom lindarna sa...

Ja visst kliar det i fingrarna här också. Hyacint är redan inhandlad och det blir nog en tur till Blomsterlandet i morgon, fick ett mail om amaryllisutställning där.
Kram/Finas mammis

Karin A sa...

Åh vilken fin stjärna - kanske lånar jag den idén av dig (om jag får!). Urfin! Det kliar i mina fingrar med kan man säga. Kram!

::fina:: sa...

Jättefint och mysigt! Lagom tjuvstart tycker jag, inte för "adventigt". Jag fattar inte att vi snart är där! Våra stjärnor och stakar ligger redo i köket, vi tänker smita till nya lägenheten nästa torsdagskväll och pynta och feja lite. Den tänder vi på fredagen! Hihi! Kram & tack för söta hälsningen till Pebbles, den är framförd!