...och lite trädgård förstås!

måndag 29 oktober 2012

Hallpics och julfunderingar

Igår åkte vi som jag skrev ut till Marstrand och tryckte i oss en god brunch...jösses så mycket gott. Magen stod åt fyra håll när vi kom därifrån och inte behövde jag äta något mer förrän till frukost idag.
När jag åker ut till havet så känns det alltid lättare att andas, man lyfter blicken på ett annat sätt och känner livet liksom... För mig en speciell känsla som jag njuter av.Dagens vy från hallen. Några kvistar fick komma in från trädgården, dessa satte jag i en gammaldags flaska.
Så här får det nog vara tills det är dags för adventspyntet! Jag längtar.... är så sugen på att börja pynta lite men det är alldeles för tidigt och jag tycker nog att man ska försöka hålla sig.... även om man som jag längtar.
Likaså behöver man inte stressa med att slänga ut julen för tidigt... läser på en del bloggar att julen åker ut i mellandagarna och att man förbereder sig för våren. Men varför inte njuta av de högtider vi har, våren kommer ju inte snabbare för att man ställer in en bukett tulpaner...
Oj, vad jag svävade ut idag...  Hur som helst.. njut av dagen och ta hand om er!
Kramis!

4 kommentarer:

Madame Edith sa...

Enkelt och sååå vackert att plocka in några kvistar från trädgården :)

Kram/M

Ninnis sa...

Väldigt stilfullt och rogivande...=)

Kram Ninni

::fina:: sa...

Jag nickar instämmande, kunde inte hålla med dig mer! Jättefint i er hall, ser vackert och harmoniskt ut! Jag längtar också - jättemycket! Kram!

Maria Emilsson sa...

Fint det blir när naturen kommer in. :)
Har precis kommit på att det är fyra veckor till advent. Haft så mkt omkring mig så julen har funnits allt för långt fram i framtiden.
Men nu börjar det minsann bubbla julkänslor :)
Kram Maria