...och lite trädgård förstås!


söndag 13 maj 2012

Resumé

O m en vecka fyller min blogg 5 år. F E M år.
Under dessa år har jag hunnit med några inlägg, närmare bestämt 945 stycken.  Och tillbaka har jag fått 7908 kommentarer.
✷ ✷ ✷

Helt otroliga siffror för mina lilla blogg. Senaste tiden har jag funderat en hel del på att lägga bloggen i vila men hur ska jag kunna göra det?
Sådana tankar kommer speciellt när feedbacken är liten och kommentarerna få. Men så kommer Det där mailet eller hälsningen och man bara ler och känner att det är kul igen.


Så fortsätt gärna att komma hit och när ni känner tiden och lusten att lämna några ord så gör gärna det. Har ni inte tid eller ork så är det helt ok ändå, så länge ni har känt i alla fall lite glädje eller inspiration av att vara här så är jag mer än nöjd.

Som vanligt kommer jag göra min lilla årskrönika i samband med årsdagen! Titta gärna förbi då.

 

11 kommentarer:

Fru Elin sa...

Jag förstår hur du känner! Men du får inte sluta med dina fantastiska bilder och din underbara inspiration!
Jag har en utmaning till dig på min blogg!!
Kram Elin

Anonym sa...

Wow 5 år imponerande : ) Förstår hur du känner keep up the good work : ) kram Sofia

Hem och Lycka sa...

Hipp hipp hurra, grattis till fem fina år! Klart jag kommer tillbaka!

Känner igen mig i det där med antalet kommentarer..

kram Mia

Spets och Silver sa...

Grattis till den fem åren! Ser fram emot din årskrönika.

Kram från Nette

::fina:: sa...

Grattis! Vad roligt, jag tror jag började blogga i juni 2007 så det msåte ha varit nästan samtidigt! Men jag har inte så mycket siffror som du, tror jag :-) Kram till dig och din fina blogg! Och puss till kissarna!

n o r d i n g å r d e n sa...

Men oj, grattis till hela 5 år!!! Vi började nästan blogga samtidigt du och jag, det är några man minns från "förr" och det är bla du!!! Tänk ändå va åre går när man har kul;) Och vilken ljuvlig garden du har, tack för fikat, rabarberpaj tackar jag inte nej till;)

Ljuvliga bilder från Lisberg! Keep on blogging!!!!! Mari.

Marina sa...

Jag har också bloggat i fem år nu i slutet av maj. SÅ fort tiden går!

Mycket vacker bild.

Kram

Hanna sa...

Grattis, fem år är en ganska lång tid.
Nu fungerar äntligen min gamla blogg, så Välkommen att titta in, om du vill.
Kram
Hanna

Moa sa...

Ja grattis kära du.. tänk så fort tiden går.. jag har också femårsjubileéum snart.. tänk vad tiden går och lusten för bloggandet har varit lite si o så det sista året men jag börjar få lust igen. Känner lite som du, har ju hållit på så länge så det är svårt att sluta, är ju liksom en del av mig nuförtiden.. och jag kommer gärna o tittar till dig även om jag inte alltid haft tid att skriva något men jag jobbar på att bli bättre med sådant viktigt bestyr.. *ler*.. kram o ha det gott så hoppas vi även på lite vårvärme eller hur? Moa

Camilla sa...

Ja, fortsätt blogga Marie! Men jag känner lite som du - visst kommenterar folk inte lika mycket längre...men det gör inte jag heller. Min tid räcker helt enkelt inte riktigt längre, när jag satt på jobbet kunde jag ta min lunch och surfa runt hos alla bloggvänner och skriva en rad. Ha det gott - kraaaam!

Cattis sa...

Åh 5 år det är häftigt! Jag är nybörjare så jag kan bara räkna månader än så länge.

Tycker som du att det är kul om någon kommer till min blogg.

Kram Cattis