...och lite trädgård förstås!

onsdag 18 maj 2011

Silverpäron ~ Silver pear

H
ej!
För två år sen planterade jag ett silverpäron och i år kommer de första blommorna. Ett så fint träd... Nordens olivträd kallas den också. Ett passande namn.
Förhoppningsvis växer det till sig och är snart ett stort vackert träd.

Hoppas ni inte tröttnat på min blogg... här är det mest trädgård och katt känner jag. Men lite pyssel, inredning och recept hoppas jag snart kunna bjuda på.
Igår klickade jag hem en så fin sak... ni ska få se så fort den kommit. Något för vardagsrummet som jag letat efter länge.

Imorgon ska jag åka på lite konferens med jobbet och sova borta. Det blir premiär för Herr Harmoni och Missy att vara själva... oj, vad jag kommer längta efter dom. Men desto skönare att komma hem sen....

Ha en fin kväll...!

7 kommentarer:

Snickaregården sa...

Det är alltså silver päron det heter. Har letat efter ett sånt men inte haft nått namn. Tack :)

Ha en skön kväll och en rolig konferens
Kram Maria

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad roligt att päronträdet blommar och har klarat våra vintrar som har varit. Hoppas det kommer några päron med.

Kram Teres

Det vita dårhuset sa...

Bara synd att det ska ta sådan tid för träden att komma igång.......

Hoppas du har en fin kväll!!
Kram Erika

Nordingården sa...

Silverpäron och NOrden olivträd, så vackra namn, såsom trädet... men den vackraste var väl ändå Missy, vilken bedårande goding hon är, åh så man man vill äta upp henne!!

Sören skulle blivit blixtförälskad=)

Ninnis sa...

Vilken vacker blomning och vilka vackra namn.

Ha det så bra!

Kram Ninni

Camilla sa...

Jag har också ett silverpäron som blommar just nu. Visst är det vackert! Tror du vi får någon frukt? Ha en bra kväll! Kram Camilla

Lusthuset sa...

Jag har nu i vår köpt ett silverpäronträd (på rea Hrm!...lite tanig men den blir nog bra). Mycket fint träd när det trivs. Jag har idag köpt tre nya rosor (Austin Crocus rose/Emanuel)så i morgon får det bli plantering. Maken gräver och jag pekar....nej, jag kan nog gräva också men han gör det gärna verkar det som. Ha det bra på konferensen nästa vecka. Kram!!