...och lite trädgård förstås!

söndag 15 maj 2011

Söndagsbild | Livsnjutning

M
insann regnar det idag också, men jag tycker det är rätt så skönt! Idag har vi röstat (omval till landstinget här, de räknade visst fel i höstas...) sen styrde vi kosan norrut till ett köpcentrum.
Inte minsta klädesplagg eller pysselmaterial inhandlades?? Attans.. men lite pyssel blev det ändå när vi kom hem. Ska fixa till presenter till goa vänner som inom ett par veckor fyller jämnt.

Matte bara pysslar... jag får väl ligga här då... helt ensam.. och nu tar hon fram kameran också... suck!
Missy får agera söndagsbild idag. Hon är ofta motiv här hemma numera... men det är kanske inte så konstigt :)
Fabriken hittar ni fler söndagsbilder.

Ha det gott!

5 kommentarer:

::fina:: sa...

Åhh lilla Missy! Så gott hon har det där i fåtöljen. Jag förstår dig precis, knäppte just ett antal bilder på Pebbles idag. Inte svårt alls att fylla minneskortet med kissebilder! Kram, Josefine

mammaxtre sa...

Så fin hon är din katt.

Ha det gott

Lusthuset sa...

Sååå söt hon är....och vilken fin katt hon är som ligger i stolen och inte på överdraget...det gjorde inte mina heller. Det är förresten kanske matte som skall ha sina fötter där...? Ha en skön kväll. Kram!

Moa sa...

Åh.. så söt hon är lilla Missy.. men jag kan förstå att hon lessnar o vill ha lite myssällskap.. =). Men visst är det lite mysigt med regnväder så man kan vara inne med gott samvete ibland. Tittade på alla dina fina bilder från Liseberg helt ljuvliga jag var nog mest upptagen med att se vad de hade i alla blomsterstånden för att se alla planteringar. Kanske var du med på rundvandringen? fick en inbjudan men hoppade den tyckte inte riktigt jag hann med men den var intressant hörde jag av en annan bloggare. Ha det gott o pyssla lugnt !!

Hemma på Landet sa...

Fin katt du har.
Kram till dig du snälla gumman.:-) Stina