E
n väldigt god och lätt efterrätt.
Efter en god middag bestående av Västerbottenpaj med kantareller, sallad och ett glas rött intog vi efterrätten i skuggan.
Mums!
Desserten räcker till 4 personer och tar ca 10 minuter att förbereda.
Ingredienser
2 dl vispgrädde
1 dl naturell turkisk yoghurt
2-3 msk strösocker
ca 1 dl bär, t ex hallon och svarta vinbär
4-8 jordgubbar
Gör så här
Vispa grädden fluffig. Blanda ner bären utan att röra för mycket.
Skeda upp i portionskoppar eller glas. Toppa med jordgubbar.
Ställ dem kallt om de inte ska ätas genast.
Receptet kommer från senaste Allt om Mat. Tyvärr hittade jag det inte på deras hemsida men det kanske kommer längre fram.
Imorgon blir det en tur till havet, ett eller två dopp i det blå kanske. Och lite picknick måste man ju ha med sig också...
Det är allt bra skönt med semester!
5 timmar sedan
1 kommentar:
Det där lät inte fel du!
Ska kolla lite i din blogg, det är nog mitt första besök här! Ha en bra dag! /Linda
Skicka en kommentar