...och lite trädgård förstås!

torsdag 1 juli 2010

Mys i trädgården....

J
ag kan nog spendera flera timmar varje kväll i trädgården just nu. Det blir lite tidigare hemgång från jobbet när vädret är fint och det är ju skönt när man har möjlighet till det.

Jag blir lätt lite rastlös av att bara sitta och sola utan vill gärna sysselsätta mig med något. Älskar att gå omkring och småplocka lite i trädgården, ta bort lite visset på blommor, dra upp ett och annat ogräs, vattna lite, flytta om några lyktor... ja, ni vet nog hur det är.
Men jag njuter även mycket när man fått tag i en bra bok som är svår att lägga ifrån sig... då kan jag ligga i trädgården läänge :)
På hyllan i mitt planteringsbord har jag ett litet minidrivhus, en grön glasflaska, några glaskulor och en trädlåda med kottar.

Just nu sitter jag med datorn i knät och har ögonen på Ernst. Vilken spännande säsong vi har framför oss, det kan nog bli hur fint som helst med hyttan.
På lördag ska vi till mina föräldrars kolonistuga... och där ska vara en liten marknad/loppis uppe på dansbanan. Jag hoppas så klart någon har rensat i sin stuga och att jag kan göra lite fina fynd...

5 dagar kvar nu...(till semester)!!

See you!

8 kommentarer:

mammaxtre sa...

Underbart med sommarkvällarna tycker jag. Njutbart.

Vad härlig att bara ha 5 dgr kvar.

Annika kort & gott sa...

Det bästa med sommaren är alla härliga sommarkvällar tycker jag. Eller att sitta i solen (eller i skuggan oxå för den delen) med en bra bok. JA det är mycket som är härligt med sommaren.

Tack för att du visar upp så fina bilder från din trädgård!
kram Annika

Hanna sa...

Fina bilder.
Kram
Hanna

Fröken Fräken sa...

Jag har gjort några otroligt fina glasfynd just på en koloniloppis, så jag önskar lycka till! Vackert drivhus du har. Jag har också svårt för att bara ligga ute och sola, jag vill GÖRA något ;-D

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint du har det på planteringsbordet. Skönt att semestern närmar sig. Jag köper färdiga vita örngott och textar på, är enklast så. Förra året sydde jag på spets på några också och strök på lite vintagebilder.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Rose Garden Malevik sa...

Jättemysigt :)
Håkan

Moa sa...

Underbart är det med sommar o ledighet.. härliga dagar och trevlig sysselsättning som var o en njuter av. Det må vara sola på stranden eller gå o strosa i sin trädgård.. kram och ha en härlig helg.. Moa

Jord under naglarna sa...

Trädgårdsmys - underbart!

Sarah Bernard ska jag också ha, men jag undrar om den verkligen överlevt vintern? Måste ut och kolla...

Ernst-programmet började ju bra med den snygga kryddträdgården!