...och lite trädgård förstås!

onsdag 28 juli 2010

Rosor ~ Roses

R
osor... dessa är dock inte från vår trädgård. Men visst är de vackra...


Jag ser verkligen fram emot kursen jag ska gå i höst i trädgårdsdesign. Ska bli otroligt intressant. Vi har ett par problemområden i vår trädgård och förhoppningsvis kan jag få lite kunskap och inspiration till vad man kan hitta på där.
Problemen vi har i trädgården är dels att det växer dåligt på vissa ställen och sen har vi en sida mot en väg som innebär både trafik och insyn.  Har ni några tips så säg gärna till...

Snart är det dags för en löptur..... Japp, ni läste rätt. Jag följer ett nytt löpprogram för nybörjare och än så länge går det bra. Är nu inne på vecka 2 :) Tre gånger i veckan ska man springa...

Trevlig fortsättning på veckan önskar jag er alla!

5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Så vacker ros.. Avenbokhäck kanske mot den trafikerade vägen med insyn? Den behåller ju löven/bladen året om, vi har den runt oss och den är fin tycker jag. Eller nån tät barrhäck..

kram Mia

mammaxtre sa...

Löpprogram låter intressant. Kanske skulle vara ngt för mig som nyligen börjar jogga.

Femtio vita kvadrat... sa...

Hej! Första gången jag tittar förbi, ville bara säga hej och säga att du har en jätte mysig blogg!

Hälsningar Patricia

mig & alice sa...

Vilken härlig utbildning du ska gå...det hade jag också velat göra.

Jag håller precis på med att fundera ut ett snyggt och bra insynsskydd till en bit av vår trädgård. Har inte riktigt bestämt mig ännu hur det ska se ut :-).

Vackra rosor har du :-).
Kraam
Melinda

n o r d i n g å r d e n sa...

Mmm vilken doft de har, är jag äsker på, vackra var de i af. Och din sylt och muffins, ljuvliga bilder liksom sommar och kanalbilderna nedan!!! Mari.