...och lite trädgård förstås!

söndag 11 juli 2010

Loppisfynd

F
ör en tjuga blev den min.
Tidigare i somras när jag var på en loppis så fyndade jag denna fina gamla låda. Jag har ännu inte kommit på vad jag ska förvara i den, men kanske att en del av mina inredningsböcker kan ta plats (de börjar bli många).
Kolla in etiketten, visst är den fin? Jag kan bara inte urskilja vad som är skrivet med blyerts bakom Till... Kan ni?
Bestämmelsestation är i alla fall Kungälv och det är ju bra eftersom det är där jag bor :)

Nu får jag strax stänga ner, då åskan verkar närma sig. Den kommer väl lagom till VM finalen förstås...

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Marie!
Du fick skynda dig med inlägget också. Här kom det ordentligt med regn och åskan gick runt oss. Jag gilllar trälådor också, har någon liknande som din med etikett. Det är skoj när etiketterna är kvar.
Ha det så bra!
Kram Anna

Bibbi sa...

Å´din lyckost! Jag är på semester tur nu och hittade liknande lådor . Men de skulle ha 65 kr st för dem...så jag skippade. Tror maken får göra egna äppellådor åt mig istället...
Är nere i Österlen för tillfället och här skulle verkligen behövas lite vatten. Phu så varmt och torrt. Hoppas ditt regnväder drar ett stråk även här över.
Fortsätt njut av sommaren! Det ska jag:) Kommer även att prova ditt recept på iste när jag kommer hem. Såg enkelt och gott ut.
Ha det gott!
Kramen

Husbilsresan sa...

Verkligen en fin gammal låda...och det är kul när etiketterna sitter kvar.Det kan bli en fin förvaring till dina inredningsböcker. Ha en fin kväll!
Kram/Gunn

mammaxtre sa...

Du är rolig du. Tänk att jag hade aldrig ens tittat på den. Men sen är det på så vis att du är kreativ och jag är det inte. Visa gärna vad du hittar på med ditt fynd.

Ha det gott

Helene sa...

Hej Marie!
Du har vunnit andrapriset i min sommarutlottning! Dvs det andra paret handdukar. Mejla mig din adress så kommer de med posten!
Kramar, Helene
helenecarlsson@comhem.se

Lena/isklockan sa...

Ha Ha va´kul att se....jag jobbar nämligen på Wasabröd. Lena/isis