...och lite trädgård förstås!

lördag 21 januari 2012

Long time no see...

N u är jag tillbaka efter en liten kort bloggpaus.
Sitter här vid min sekretär, lite cider i glaset och tända ljus och två sovande katter intill. I öronen har jag en ljudbok (inatt är du död av Viveca Sten). Väldigt skönt och avslappnande...

Tänk att vi fått snö idag... faktiskt ganska mysigt måste jag säga. I morse drog vi på oss långkalsonger och mössor och gav oss iväg på en långpromenad. Snön yrde och det var glashalt på vissa ställen men så skönt att komma ut efter en lång vecka inomhus. Nu ligger snön i ett ganska tjockt lager och herr Harmoni fick inviga nya snöskyffeln för en stund sen. 

Lite vårfeeling kom dock in i huset häromdagen, en liten krokus som jag satt i en glasvas. Den flyttar jag nu med mig till köket när jag är där och till vardagsrummet när jag är där.. undrar varför jag inte kostade på mig två stycken? :)


Idag är det ju också lördag och då får jag fika :)
Det går faktiskt hur bra som helst med sockersuget. Känns inte alls jobbigt att avstå alla dagar utom lördagar. Ingen stor uppoffring alls utan mest nödvändigt för att inte skena iväg fullständigt.


Imorgon ska vi ut och äta på restaurang och därefter ett biobesök. Ska bli riktigt mysigt att hitta på något tillsammans (mina föräldrar och min syster ska också med).
Vi ska se filmen Tinker, Tailor, Soldier, Spy. Hoppas den är bra.

Önskar er en underbar kväll och fin fortsättning på helgen!

4 kommentarer:

Annika kort & gott sa...

Visst är det härligt med lite vinter! Hoppas bara på några riktigt soliga vinterdagar nu oxå.

Får se om jag kommer iväg och köper mig några lökar imorgon, antingen krokusar eller pärlhyacinter hade jag tänkt mig.
kram Annika

Sahra sa...

Hoppas du skriver en liten filmrec. sedan för jag har hört många blandade åsikter om den. Jag tror dock den är bra. Härligt med frisk luft, men det är jobbigt med halkan. Jag undviker det just nu es jag ska operera fot på måndag. Trevlig helg

Hanna sa...

Hej!
Här har vi också fått ganska mycket snö idag.
Kram
HAnna

Anonym sa...

Åhhh vad mysigt med bio : ) en massa filmer man vill se kram kram Sofia