...och lite trädgård förstås!

torsdag 26 januari 2012

Hallå!

H ej på er finingar! Denna veckan har det inte blivit mycket tid vid datorn och inte kan man ju ha ett inlägg med rubriken Skön söndag hela veckan, speciellt inte nu som vi redan är inne på torsdag kväll.
Bästa dagarna på hela veckan närmar sig... tjoho vad jag älskar helger :)

Måndagen bjöd på ett loppisbesök men gick därifrån helt tomhänt. Hittade ingenting och dessutom tyckte jag att det börjat bli dyrt (för att vara loppis). Trist! Man (läs jag) vill ju gärna ha känslan av att ha fyndat.
Resten av veckan har mest innehållit jobb och gäspiga kvällar.

Så här ser vårt hus ut, vet inte om jag visat det förut. Bilden är från förra vintern, vi har inte så här mycket snö nu. Dock har vi faktiskt haft snö nu i snart en vecka, inga mängder (skönt)...
Bottenvåningen till höger är vårt kök och till vänster är vardagsrummet. Övervåningen innehåller tre sovrum, allrum, badrum och klädkammare.


 Nu ska jag försöka hinna runt till en del av er (gick in på bloglovin och såg att jag har tydligen närmare 300 inlägg att läsa ikapp)... vilket jag inte kommer att hinna men jag ska göra mitt bästa.

Trevlig fredag önskar jag er! Till helgen hoppas jag hinna ta lite fler foton så jag har material till inlägg under nästa vecka.
Många kramar!

 

7 kommentarer:

Sahra sa...

Tjusigt, det grå mot det vita.

Annika kort & gott sa...

En ljuvlig kontrast mellan huset och all den vita snön!

Ha en härlig bloggrunda.
kram Annika

Anonym sa...

Underbart hus : ) kram Sofia

Hanna sa...

Så mycket snö.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

::fina:: sa...

Vad roligt att få se ert hus utifrån. Det är jättefint! Visst är det skönt att helgen närmar sig, fast jag har åkt på en förkylning och kommer nog inte få något vettigt gjort! Kram, Josefine

Lotta 8`) sa...

Fint hus ni har, gillar färgen! och mysigt med snöträden :)
Det är rätt så lagom vinter i år, kanske lite väl mycket is på gatorna, saknar "snö" att gå på.

Tänker ibland att det bara är måndag och torsdag i veckan, lite helg oxå men de andra dagarna liksom bara försvinner utan att uppmärksammas. Himla gott att det är helg!!! Kram ♥

Fröken Fräken sa...

Vad roligt att få se ert hus! Grått är en så trevlig färg på hus.
Faktiskt kände jag idag att jag inte ids dra iväg på loppis, det känns som att det är ont om fynd så här i januari...

Det är jättelätt att sy sängkappan som jag gör det. Man behöver bara tre delar, två längder som är lika långa som sängen är lång + 20 cm samt en bit som är lika lång som sängen är bred + lite sömnsmån. Alla tre delar ska vara breda som från överdelen på sängen och ned till golvet + minst 15 cm.
Sedan syr man ihop de tre delarna på kortsidorna och fållar nedtill. Sedan tar man och nålat fast sängkappan i själva resårbottens tyget, under bäddmadrassen. Därför är det alltså viktigt att man har tyget som är så pass brett att man kan nåla fast en bit in så att det inte syns. Ev kan man prova med kardborreband istället för nålar gissar jag.