...och lite trädgård förstås!

söndag 29 januari 2012

Lite pynt på bordet

N u till veckan firar vi en födelsedag här hemma. Det är herrn i huset som fyller (ojämnt) och jag har ingen aning än vad jag ska hitta på för present... Hjälp! Har ni några fina tips så tar jag tacksamt emot.
Ett restaurangbesök blir det kanske på själva dagen och sen till helgen blir det smörgåstårta när vi får lite gäster.
Då ska jag även passa på att köpa lite tulpaner och dryga ut med lite björkkvistar och kanske lite ranunkler. Tycker det är en så fin kombo.


Mina små krokusar har slagit ut... känner hopp om våren även om det nu är mitt i vintern. Betongfatet är fortfarande en stor favorit här hemma och så även de små beontgäggen (den ena skyms av blomman).


Silverägget är öppningsbart så där kan man ju gömma t ex tändsticksasken om man vill.


Tidigare idag var vi ute på en promenad på isiga vägar, jag längtar verkligen till våren mer och mer... tänk att känna lite värme på kinderna, fågelkvitter och kunna ta första fikan utomhus.... Snart är vi där!

 

6 kommentarer:

Sahra sa...

Idag fyller min man år vilket jag borde ha tänkt på innan jag opererade foten. Det blev lite akutpyssel från barnen i skönsång i morse. Kan inte hjälpas. Han blev nöjd ändå. Ha en fin söndag

::fina:: sa...

Så fint! Silverägget gillade jag, väldigt vackert. Det är härligt med lite blommor nu för man längtar som sagt. Jag har väl inga tips på present direkt men gillar herr Harmoni klockor? Fast det kanske passar bättre när man fyller jämnt iofs. Restaurangbesök är ju perfekt och så kanske ett biobesök på en film han får välja? Kram!

Hanna sa...

vårfint.
Ha en fin söndagskväll.
Kram
Hanna

Karin - Mina Rum sa...

Tyvärr har jag inga som helst presenttips. Hoppas du kommer på något.

Mycket vårfint fat du har fixat.

Ha en fin vecka. Kram!

Sara sa...

Åh vilka fina bilder. Underbart ägg :)

Hmm... när guben min fyller år brukar det bli en snygg tröja, en kokbok, brännbara DVD-skivor, ett USB-minne eller nåt annat "killigt".

Kramkram och Ha en skön vecka,
/Sara

Livets underbara ting! sa...

Hej!
Är en tjej som följer din blogg och fastnade nu för ditt betongfat med bokstäver (alfabetet) på. Lite nyfiken på om du gjort det själv eller vart du hittat/köpt det någon stans? Det är så fint!
tack för inspirerande läsning!
kram michaela <3