...och lite trädgård förstås!

lördag 13 mars 2010

Lite vårmys utomhus

H
ärliga våren har anlänt (nästan)! Enligt SMHI ska väl dygnstemperaturen var över nollstrecket i 7 dygn för att det ska räknas som vår, och det har vi inte här än. Men vi är på god väg, dagarna bjuder på plusgrader och idag tittade solen fram.

Jag kunde ju inte låta bli att införskaffa några lökar och en julros! Dessa får bo på bordet vid vår entré. Det kanske kan locka fram våren ytterligare :)


Som ni ser så har vi dock ganska mycket snö kvar än, men det tar rejält på det nu och man kan riktigt höra hur det droppar och rinner överallt!

Ikväll blir det Melodifestival för min del. Jag kan inte locka S till att titta, han föredrar att se hockey på tv istället. Så vi sitter på varsin våning och har lördagsmys :)

Tack för era snälla ord om vårt sovrum! Det värmer verkligen.

Önskar er alla en skön helg! Kram!

7 kommentarer:

Hanna sa...

Hej Marie!
Vad härligt vårigt du har där!

Vårigt och fint i sovrummet med! Stegen gillade jag skarpt :)

Lilla Bambi var ju ursöt! Inte alla som får sånt finbesök :) Lite gödsel till dina blommor som hotellavgift, hahaha!

Här har vi strålande sol idag, jag är dock inne med lilleman som har magsjuka och feber :(
Men en fika ute på altanen ska jag banne mig ha :)

Ha en skön lördag!!
Kram Hanna

Tigris Predikantan sa...

Riktigt varmt och skönt ute men tyvärr rena isgatan!
:)

Unknown sa...

Va härligt vårigt du ser ut att ha det! Det ser ändå ut som att det har smält en hel del där runt utemöblemanget. Visst ä det härligt nu när snön börjar tyna bort, fast vi har ju här också en hel del kvar. Så fint sovrum ni har! Ha en fortsatt bra helg! Kram Lenita

SKOOGSTROLLET sa...

Vad fin din julros är. Mina som jag köpte på rea har nog misshandlats lite för mycket med löss och dålig vattning så det återstår att se om den sista överlever.

Knäpp fråga kanske, men går det se en bild av hela er uteplats vid husväggen någonstans. Jag tyckte ert sätt att lägga stenarna verkade riktigt smart. Om det funkar hos oss vet jag inte, men vi har ju gott om tid att tänka på det ...

Vi lär nog få spara ett tag först samtidigt som vi väntar på att den knädjupa snön ska försvinna.

SKOOGSTROLLET sa...

Tack för omtanken. Du behöver inte lägga mer energi på det än du redan har gjort. Det svåra är ju att veta om det skulle kunna fungera.

Vi har ju en pelletslucka där jag skulle vilja ha en liten uteplats och därefter finns ju en rabatt som jag inte vill ta bort, möjligtvis omforma.

Innan har jag velat ha en liten rundel där, men det blir nog inte praktiskt möjligt då det samtidigt kommer en gång från huset precis bredvid. Det svåra blir att få en snygg övergång. (En översiktsbild finns i högerkanten.)

Ja, vi får se hur vi gör, men du födde i alla fall en annan tanke! Tack för det!

agge sa...

Så lite snö ni har , härligt. Här i gävletrakten är det 70-100cm fortfarande. Agneta

Ullis/Leva på landet sa...

Ser så vårigt och fint ut. Tycker att det ser ut som om ni i alla fall har lite mindre snö än vad vi har. Njuter av varje dag som det blir mindre snö.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis