...och lite trädgård förstås!


söndag 21 oktober 2012

Söndagsbild | Chokladbollar

Söndag igen! Varför går helgerna så himla fort? Och veckorna med för den delen fast inte fort nog kan det bli fredag igen.. :)
Jobbet känns inget vidare just nu så då längtar jag desto mer efter helgen. Hoppas att det blir bättre snart och att det känns lite roligare, man är ju ändå på sin arbetsplats rätt många timmar per vecka.

Bloggen blir också lidande en del just nu. Nästa vecka blir bättre, om inte annat så måste jag ju visa vilka fynd jag kommer göra på onsdag när jag shoppas loss i Ullared. :)
Hoppas fynda lite fina julklappar och annat pyssel till jul. Apropå det så ska jag ju visa er min nya adventsljusstake som jag lovade, bild kommer imorgon.

Idag blev det lite chokladbollar gjorda. Som ni vet en favorit här hemma, barnsligt gott!



Detta är mitt bidrag till Söndagsbilden i Fabriken.

♥ Marie

9 kommentarer:

Fröken Tindra sa...

Chokladbollar, mmm... Det är ju så gott!
Vad kul med en tur till Ullared! Hoppas att du hittar allt du behöver och lite till! =0)
Nej, jobbet är inget kul för mig heller just nu. Ett jättestort stressmoment bara. Men, men...
Kram!

Tina sa...

I löv kokosbollar!

kram

Huset bakom lindarna sa...

Det var tråkigt att du inte trivs på jobbet, vet precis hur det är....
Det fanns en tid när jag räknade timmarna, måtte dagen snart ta slut.
Du får som du skriver se fram emot resan till Ullared, pratade med min syster som var där i förra veckan, hon hade fyndat massor.Blir lite avundsjuk, för jag har så långt dit och en man som vägrar följa med dit.
Negerbollarna (höll jag på att skriva) jag menar givetvis chokladbollarna får du gärna äta upp själv, tycker inte om dom, däremot har jag en dotter som älskar dom! Kram från Finas mammis

Ninnis sa...

Mums vad det gäller chokladbollar...=)
Hoppas att det löser sig runt ditt arbete...<3

Kram Ninni

hemma hos lilla mej sa...

Mmm vad gott med chokladbollar.Slutar nog aldrig gilla dom.Vad spännande att få se fynd från Ullared!Ha en skön kväll.Kramar Rita ♥

Anonym sa...

Mums med chokladbollar : ) kram Sofia

::fina:: sa...

Hoppas verkligen jobbet blir bättre snart, håller fullständigt med dig om att det är viktigt att trivas där med tanke på hur många timmar man är där.. min goaste kollega som jag jobbat så nära gick i pension till 1 oktober och jag saknar henne så. så kom det förstås en annan som måste ges en chans men man saknar ju ändå den andra.. fnissar för fullt åt min mammas kommentar för jag kallar dem samma sak som hon. Det hänger liksom kvar. Och supergoda är de! Kram på dig, hoppas du får en fin, bättre ny vecka.

Hemma på Sjuan sa...

Mumsigt med chokladollar!
Fin krans i förra inlägget och ja första advent närmar sig snabbt...
Kram Suss

Karin - Mina Rum sa...

Hoppas du snart finner lusten i jobbet igen. Inte kul när det känns sådär segt och oinspirerat, men jag känner precis igen det.

Lite chokladbollar kan dock pigga upp den gråaste vardag.

Kram!