...och lite trädgård förstås!

söndag 28 oktober 2012

Söndagsbild | På skänken

Sol, frost och kallt! Så kan man sammanfatta dagens väder här på morgonkvisten. 9 (nio!) minusgrader hade vi imorse, brrr!
Igår skruvade maken ihop trädgårdsmöblerna och ställde tillbaka i förrådet... i sista stund helt klart. Än har jag några krukor och små växthus ute som jag bör rädda undan vintern, får se om jag tar tag i det idag.

Lite senare idag tänkte vi fara ut till Marstrand och äta brunch. Det ser jag fram emot, kameran får följa med idag tror jag. Marstrand är himla vackert i alla väder, inte bara en sommaridyll.


Dagens bild blir på vår skänk i vardagsrummet. Den vit-grå ljuslyktan är ny, den fick vi i bröllopspresent. I övrigt har ni nog sett det mesta  :)
Skänken var ju tidigare i ek men målades om i somras, något jag absolut inte ångrar. Blev så mycket snyggare i denna mörkmörk grå kulör.

Detta får bli mitt bidrag till Söndagsbild i Fabriken denna söndag.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin inför brunchen... tjohej!

8 kommentarer:

::fina:: sa...

Jättefint, stillsamt och vackert. Låter som om ni har en jättemysig söndag framför er. Här blir det en promenad till nya huset i det vackra vädret. Ska bli spännande att se om de gjort nåt nytt sedan sist - det går ju så fort nu! Kramis på dig!

Rosor och ruiner sa...

Så fint du har gjort å skänken! Och nej, det går ju inte att hindra katterna från att vara på köksbordet...men men vad gör väl det, det bästa man har sätter man väl på bordet =)

Madame Edith sa...

Jättefint med mörkgrå färg på skänken!

Kram/M

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Inne och spanar på fabriksbilder nu. Snyggt och så vilsamt. Gör dig en härlig söndag nu, kram från Maria ♥

Petra / Popetotrora sa...

Ja men jag vet... galet med minusgrader! Men vad mysigt det låter med en söndagsbrunch! Jag har en inbokad nästa helg som jag ser fram emot redan!

Mrs Peaches sa...

Men så fint! Talan är ju helt underbar!
Trevlig kväll!
Kram Elin

Johanna Dolk sa...

Färg kan verkligen förändra helt och hållet! Jättefint!

Fröken Fräken sa...

Ja, det var bistra -15 grader här i morse. usch vad snabbt det blev kallt! Jag har också visst ute en hel del krukor och blommor på balkongen.. de ser inte så pigga ut kan man säga!
Roligt med lite omväxling och få en ny möbel med lite färg! Jag gillar sådana där nästan svarta färger.