...och lite trädgård förstås!

fredag 30 december 2011

Lammskinn

S nart är 2011 till ända. Ett år har återigen passerat i rasande fart. Snart börjar ett nytt trädgårdsår, det längtar jag efter minsann.
Förra vintern smidde jag mängder med planer för trädgården och en hel del blev förverkligat. Nästa sommar är det dags att fortsätta, förhoppningsvis kan jag påbörja den där rabatten i ena hörnet som jag sett fram emot. Just nu är det trädgårdens tristaste ställe, till och med maskrosorna växer sig högre än vad häcken är. Så nu ska häcken bort och ersättas av annat.

Kom på att jag inte visat er mitt nya fina lammskinn. Det är riktigt mörkt, på gränsen till svart. Det är det som ligger slängt i fåtöljen i bakgrunden.
Framför ser ni mitt vita lammskinn och Missy förstås. Jag har även ett lammskinn i grått så nu är väl samlingen komplett. Tycker det är så fint med sådana här skinn. Det svarta fick jag nu i födelsedagspresent av mina föräldrar (de vet också precis vad jag gillar :))

Missy matchar skinnen väldigt fint ;)

Idag blir det en tur till västkustens huvudstad. Har ett presentkort på 1000:- hos Bagaren och Kocken som måste användas innan det är för sent... shop shop!
Hej så länge!

4 kommentarer:

Ninnis sa...

Trevligt med en shoppingtur...=)

Gott slut och Gott Nytt 2012 !!!

Kram NInni

Home No.1 sa...

Hej!

Tittar in för att önska dig ett
riktigt Gott Nytt År!

Kram Annica.

::fina:: sa...

Det ser mysigt ut! Hoppas du hade en bra shoppingtur, vi besökte Bagaren & Kocken i somras och jag fick nästan svårt att handla för det fanns så mycket fint! Kram, Josefine

Sahra sa...

Håller med dig. Det är så fint med riktigt fina lyxiga lammskinn. Läckert med så mörk färg. Ciao