...och lite trädgård förstås!

onsdag 25 november 2009

Fyra likadana fast lite olika...

Igår efter pysselstunden fick vi alla gå omkring och handla hos Dreamhome med lite rabatt. Det tackar man ju inte nej till....
Söta gammeldags adventssiffror i emalj fick bland annat följa med mig hem..

Vanliga terrakotta krukor som är målade lite slarvigt med vit hobbyfärg, lite småstenar i botten av krukan, i med ett vanligt kronljus, dekorera med mossa och ett par kanelstänger. Fäst siffrorna med ett snöre och en bit ståltråd. Klart!Tack alla goa som kikar in! Blir så glad för det!

Jo, jag har en fråga att besvara också angående ljuslyktan i föregående inlägg. Pappret jag använde var dels ett vanligt papper med tryck och dels översta lagret på en servett (det där bl a ett litet ansikte syns). Allt är fastsatt med decoupagelack.

PS. Jag har fyra krukor med det blev visst bara foton på två...

10 kommentarer:

Lotta 8`) sa...

Men så söta adventsljus!! I år var jag lat och dammade av min gamla adventsljusstake, men den är rätt så söt med små änglar som håller i ljusen :) Snart får vi tända första ljuset :) Ha det så gott 8`)

Bibbi sa...

Blev jättesött!
På söndag får vi tända första ljuset.... MYSIGT!
Kramen

Maria sa...

Hej!Åhh så fint du gjort med ljus och mossa i krukorna,tänk så fint man kan göra själv!

Fin och mysig blogg du har,
Kram Maria

milla-andante sa...

Jisses så fint detta var!!! Ska fixa adventsljusen imorgon, kanke blir det en sån här variant... så snyggt!!! Tack för inspiration!
KRAM

Karin - Mina Rum sa...

Vad mysigt det låter med pysselkväll. Dina adventskrukor är jättefina. Har själv gjort något liknande till på söndag. Kram

Poppins sa...

Det var söta adventsljusstakar! Jag har inte ens tänkt ännu på vad jag ska ha som adventsljusstake och nu är det ju snart dags att tända första ljuset. Dags att ta fram tänkarhatten!
kramar från Poppins

♥ Fyra årstider sa...

Jätte fint! Här är ingen ljusstake fixat ännu..suck.
Kram Lotta

C. Tvillingmamma sa...

Detta är andra gången jag ser denna typ av idé som bara e så rätt,vem har sagt att alla ljus måste stå tillsammans? :) Gillar enkelheten!

Kattfot sa...

Åh så fint! Vilken smart idé. Uscha jag ligger verkligen efter med adventspyntet.

Hoppas du får en fin helg!
Kram Catrin

jagochmitthem sa...

Jättesnyggt!!!

Ha en trevlig helg!

Kram Annette