...och lite trädgård förstås!

lördag 18 oktober 2008

HöstfikaIdag är vädret lite si och så här på västkusten. Lite mulet och lite sol, och lite halvkallt men ändå skönt.
Efter att ha varit ute en stund så är det skönt att komma hem och njuta av en kopp kaffe och en färsk kanelbulle!

Min tid vid datorn har varit väldigt liten den sista tiden. (alltså hemma...i mitt arbete sitter jag vid den hela tiden...) Därmed har jag inte alls hunnit blogga själv eller följa er så mycket. Tur att Bloggkoll finns, men ack vad många inlägg jag har att ta igen... :)

Har fått ett par frågor jag tänkte jag ska besvara.
Den kamera jag tar mest bilder med till bloggen är en Canon Digital IXUS 900 Ti. Det är en vanlig liten digitalkamera som lätt får plats i fickan. Jag är väldigt nöjd med den. Lätt att hantera och har (om man vill) många fina extra funktioner.

Tavlan i vårt sovrum (den med hjärtat på) är tyvärr inte mitt eget alster. Den har jag köpt i en mysig butik i min hemstad Kungälv. Butiken heter Dreamhome och de har såklart också en blogg. Kika gärna in!

Mitt eget mysrum håller sakta men säkert på att ta form. Har åkt flera vändor till secondhand affären och skänkt massa grejor. Nu väntar jag bara på att få hem min sekretär som har bott hos min syster i några år. När den är på plats och fått ny färg, då kan jag säkert visa upp lite här på bloggen.

Nu önskar jag er alla en skön lördag! Kram och stort tack för att ni tittar förbi trots att inläggen har varit få den sista tiden.

9 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

I love bulls! De ser riktigt goda ut:)
Och spännande att fixa ordning ett mysrum så. Ser verklgien fram emot bilder.
ha nu en fin lördag.
Kram Lallis

Tabergstösen sa...

Mmm vas jag blev sugen på fika nu! :-) Vad jag känner igen mig i det du skriver. Jag sitter också vid datorn hela dagarna på jobbet men när man kommer hem vill man göra annat. Ja, bloggkoll är himla bra, men hjälp vilken lista på olästa inlägg man kan ha! Önskar dig en mysig helg!
~Josefine

ÅsaGåsa Jord under naglarna sa...

Det finns mycket gott att fika, men kanelbullar är svårslagna. ;)
Jag har precis förberett för fredagsmiddan nr 1 hos oss, fast det är lördag, tacos! Nu väntas bara resten av familjen hem. Bloggkoll är bra så man lätt ser vilka som uppdaterat. Ha en fortsatt fin helg!

Hemma på Landet sa...

Kram till dig goa bullfia.:-D

Skatan sa...

Hej!

VIlka härliga bullar...jag tror jag måste ta mig en flygtur förbi dig och norpa en!

Önskar en trevlig helg tillbaka!

♥ Fyra årstider sa...

Vad härligt att du är tillbaka, det var ett tag sedan sist. Köpte jäst idag vi får väl se om det kan bli bullar imorgon.
Kram Lotta

Anna sa...

Kul att se att du är tillbaka...jag har inte varit speciellt aktiv under veckorna för det hinns liksom inte med. Jag är så trött när jag kommer hem så jag orkar inte blogga värst mycket själv. Med bloggkoll kan man iallafall hålla koll på dom man vill, eller hur? Samtidigt ska det vara kul att blogga och känner man att man är trött och har ett måste i att blogga så är det lätt att det blir för mycket.

Kul att veta vilken kamera du använder...jag skulle vilja ha en ny eftersom jag tycker att min är väldigt svår att fota med, dels närbilder men oxå när det gäller för starkt ljus. Jag får liksom inte till det, vet inte om det beror på att kameran är otroligt känslig eller om det är jag som inte riktigt kan. Skulle vilja gå kurs, tror jag.

Sköt om dig nu och ha en fortsatt bra helg!! // Kram Anna ♥

Cornelias Cottage sa...

välkommen tillbaka! Men känn ingen stress för bloggen, det ska vara roligt att blogga, inget stress som många säger att det blir!

För mig är bloggen ett sätt att slappna av, att tänka på annat en stund än jobb, jobb jobb =)

Ha en skön söndag med många nya bullar!

Malin/Vita hjärtan sa...

Tack! Ja det stämmer nog att det betyder så =)
Kram Malin