...och lite trädgård förstås!

onsdag 8 februari 2012

Vårkänslor

J ag kan liksom inte få nog av ljusstakar, ljuslyktor och ljuskoppar av olika slag. Speciellt denna tid på året då jag både vill ha lite ljus och värme.
Denna lilla goding köpte jag i helgen, den är en större variant än de som jag hade innan och den släpper igenom ljusskenet precis så lagom som jag gillar.

Pärlhyacinter i bakgrunden som snart är på väg att slå ut.... gah, vad jag längtar efter våren nu! Man får göra sitt bästa för att "våra till det" inomhus.
Köpte en pärlhyacint till som jag har på mitt skrivbord på jobbet, där sitter jag ju den mesta vakna tiden under veckan.


Halva arbetsveckan gjord och jag ser som vanligt fram emot helgen.
Äntligen har jag också kommit mig för att boka mig på ett träningspass... så fredag kör jag igång med Zumba. Hoppas hoppas det är en träningsform som jag gillar = då är chansen stor att jag fortsätter.
Något som du har testat? Några bra tips?

Såå fredag alltså, shake that ass!

4 kommentarer:

Anna Nilson sa...

Den där ljuslyktan har jag också. Den står på vardagsrumsbordet just nu och lyser så fint! :)

Sahra sa...

Älskar ditt grå betongfat. Eller vad det är för material.

Zumba - ja. Det enda passet i historien som jag har gått ut ifrån. Jag avskyr zumba. Kan inte med allt juckande. Men det har nog mer med att jag är så hämmad och omjuk i kroppen. Fast jag älskar afro och andra danspass. Jag tror att antingen älskar man det eller så är det helt enkelt inte ens grej. Men det är ju ett glädjefyllt sätt att bränna kalorier på. Du kommer säkert gilla zumba. Gillar du det inte så ge inte upp utan prova någon annan instruktör. Det kan vara en helt annan upplevelse. Ska bli kul att höra vad du tycker.

Moa sa...

Zumba skulle jag vilja prova oxå.. låter så kul synd att vi bor så långt ifrån varandra vi skulle ju kunnat testa båda två.. känns ju alltid bättre o inte vara ensam första gången. Hoppas du gillar det och att det inte blev som för Sahra.. lät ju inte kul alls. Ljus o vår vi vi ha och då är det ju extra kul o mysigt att tända fina lyktor som din och lukta på blommorna.. =). Ha en mysig fortsatt vecka../Moa

Marina sa...

Zumba har jag precis kommit hem från. Har gått i ca 1,5 år nu och sen en månad tillbaka är dottern utbildad instruktör så i kväll var det hon som höll i passet. Kul!

Kram!