...och lite trädgård förstås!

onsdag 12 september 2012

Annorlunda brödkorg

Att servera bröd i bruna papperspåsar är en idé värd att ta efter. Jag tycker det är snyggt och annorlunda, lite skillnad mot de vanliga brödkorgarna.

Vår bröllopsdukning på Marstrands Havshotell

Ha en fin kväll! Här ska jag strax kolla på Bonde söker Fru... kanske inte kvalitets-tv men är man en sucker för romantik så....


3 kommentarer:

Clary sa...

Tack för påstipset .... Det är ju hur mysigt som helst ... Varför har man inte kommit på det själv :) tur det finns bloggar ....kram farmorannasarv

::fina:: sa...

Vackert och mysigt på samma gång! Fina ljuslyktor och ljuvliga blommor också. Helt i min smak :-) Åh, vi kollade också på Bonde söker fru - faktiskt ett av få bra sådana dokusåpeprogram. Det känns inte som om de blir förlöjligade, utan är gjort med lite känsla. Linda Lindorff är bra programledare tycker jag. Man känner med bönderna direkt! Vi satt här och log mest hela tiden... kärleken är grejer!

Beas sa...

Åhhh...vilken UNDERBAR vistelse ni verkar ha. Själv har jag aldrig haft en egen "honeymoon" och saknar det. Eiffeltornet är ju fantastiskt och jag har en dröm om att en gång se den. Fotografiet är magnifikt. Ja till ALLT (utom kanske papperspåsarna, för DET gillade jag inte)