...och lite trädgård förstås!

tisdag 11 september 2012

Fint hotell i Paris

Jag kan ju inte låta bli att visa lite från vårt fina hotell i Paris.
Vi bodde både centralt och väldigt fint. Bara ett stenkast från Avenue des Champs-Élysées. I kvarteret huserade många fina modebutiker och del ambassader. Kändes tryggt att röra sig där även kvällstid.

Här är en del av frukostmatsalen... kolla in takstukaturen, kristallkronan, kakelugnen och de vackra dörrarna... gah! Så fint!Små marmeladburkar och en korg med croissanter serverades vid varje bord, liksom en egen liten tekanna och kaffekanna. Kan ju hända att några av de små marmeladburkarna fick följa med hem, eller vad säger du Fina?


Och vad fanns i bottenvåningen av hotellet? Jojomänsan... en chocolaterie...


Kanske lite svårt att se men bakom glasdörrarna fanns vårt rum, rum no 6.

Bon soir!

Marie


4 kommentarer:

Hanna sa...

Hoppas att början på din vecka har varit bra.
kram
Hanna

Clary sa...

Pampigt värre ... Förstår att ni haft det mysigt i Paris ... Skulle gärna tillbringa en weekend där ... Bilden du tagit på Eiffeltornet är kanonfin ... Lycka till dig ... Kram farmorannasarv

Anneli sa...

Vilka underbara bilder!
Ser ju ut som ett riktigt värsting hotell, så fint.

Vore väldigt kul att komma till Paris en gång.
Sparar namnet på ditt hotell......

Ha det gott,
Anneli

::fina:: sa...

Åh jisses, det ser helt underbart ut! Hihi ja marmeladburkarna ja, de är grejer de! Tänkte just det när jag såg bilden och började fnissa när jag läste vad du skrev :-). Vilket rum, hörru! När vi bodde i Rom hade vi det minsta hotellrum man kan tänka sig. Så när vi kom hem tyckte vi att vår tvåa på 54 kvadrat var gigantisk! Men trevligt hade vi!