...och lite trädgård förstås!

tisdag 7 augusti 2012

Lavendelblom

Lite lavendel fick flytta in idag. Skönt att bara kunna gå ut i trädgården och plocka en liten bukett. Nu doftar det gott minsann.
Den lilla zinkvasen från Granit kan ju användas till annat än hyacinter.


De första två arbetsdagarna har passerat dock är jag hur trött som helst. Men nu är man igång igen och kan se fram emot helgen :)

Varma kramar Marie

Psst! Nu hittar ni Hem & Harmoni även på andra sociala medier. Finns både på Facebook, Pinterest, Instagram och Twitter.
Än så länge händer inte mycket där men nu är jag på G i alla fall, så vill du följa mig så klicka bara på ovanstående länkar. Ni hittar de även längst upp till höger i sidokolumnen.

Psst igen! Jag har städat och flyttat omkring här på bloggen lite, om ni tycker något fattas eller att texten är svårläst.. hojta gärna till så jag vet.

4 kommentarer:

Spets och Silver sa...

Gillar verkligen din lilla zinkvas och ännu finare blir den med lavendeln.

Jag har också börjat med instagram, kul. Nu ska jag leta upp dig.

Kram
Nette

::fina:: sa...

Härligt med lavendel, vackert både för öga & näsa. Japp, nu kan jag läsa texten jag med! Har märkt att vissa typsnitt inte funkar på pc och olika webbläsare ibland. Det var någon annan gång som det var helt oläsligt på bloglovin' i firefox men i explorer blev det finfint. Men det viktigaste är att jag nu kan läsa på din blogg utan problem! :-)

Moa sa...

Så himla vackert med lavendel.. tror minsann jag ska ta o plocka lite jag också.. =).. Ska leta upp dig på pinterest och instagram.. för där "hänger" jag också. Förstår att du är trött efter jobb.. ska börja nästa vecka och jag bävar lite för det.. även om det är trevligt att träffa arbetskamraterna igen.. kram/Moa

KNORKAN sa...

Det är så fint med lavendel. Kram Knorkan