...och lite trädgård förstås!

torsdag 27 januari 2011

Längtar efter sommar och sol

J
ag ser verkligen fram emot att glassbaren öppnar...
Laxbutiken (!) i Ljungskile har den bästa glassbaren. Det bästa är tillbehörsbaren... du väljer och får din/dina glasskulor och därefter är det 'all inclusive' i baren.... chokladsås, sylt, strössel, kex, chokladflarn, maränger...bara välja o vraka helt på egen hand..

Och inte att förglömma den här godingen..


Tjingeling!

7 kommentarer:

Anna Ekberg sa...

Mums så gott!!! Såg ju helt galet gott ut :) Tror jag får smyga ut i köket nu och spana om det finns lite glass kvar. Men iof är det ju inte samma sak som på sommaren och i en glassbar, då smakar det extra gott :)

Kramar
Anna

the shed sa...

Mums, det rosa hjärtat tilltalade mig extra mycket! Kör till Lyckorna ibland och har alltså missat detta ställe, var ligger Laxbutiken?

Kram Tina

Helene sa...

Mmm...det såg riktigt smarrigt ut!
Mina föräldrar har ett lantställe en bit ifrån Ulvesund/Ljungskile så vi har åkt förbi Laxbutiken ett flertal gånger men aldrig åkt in...det ska jag absolut göra nästa gång!
Må så gott!
Kramar, Helene

mammaxtre sa...

Ögongodis för mig som kämpar med karaktären. Idag var det särskilt svårt av ngn anledning, men det gick :-)

Ha det fint

Nordingården sa...

En glassbar i en laxbutik låter som en himmels butik!!!!!! Så gott detta såg ut, även innan frukost! Vackra tvålar nedan, jag älskar tvålar på fat, ha en bra helg! Mari.

Karin - Mina Rum sa...

Smarr! Det där ser inte helt fel ut. Här i mina trakter är det till Åhus man ställer färden på sommaren för att få sig lite god glass. Nere vid hamnen har de helt sjukt många smaker att välja mellan.
Ha en fortsatt skön lördag. Kram!

Psst... Du har en utmaning hos mig, om du vill anta den.

Fröken Fräken sa...

Oj så smaskigt, och oj vad jag också längtar efter sommar. Särskilt idag när det har snöstormat och snöat drygt 2 dm.. suuuuck!


Och så klart var citatet från Karl-Bertil!