...och lite trädgård förstås!


onsdag 7 oktober 2009

Mmm för mjölk

Varken jag elller S har mjölk i kaffe eller te. Inte heller våra mest frekventa gäster (mina föräldrar, min syster eller mina svärföräldrar)... men det spelar liksom ingen roll.
För vem kan motstå denna fina mjölkkanna? Inte jag i alla fall... jag gjorde ett tappert försök i många månader men till slut gick det inte längre.
Den är såå fin tycker jag!
Nu pryder den sin plats i köket bredvid en annan liten kanna. Båda från Västergården och inköpta hos Ellis Corner.
Lilla hjärtat är i trä och väger i princip ingenting. Passar fint in bredvid...

Mer och mer vitt smyger sig in hos oss (till min stora glädje). Dock varken vill jag eller kan med att visa alla våra färger på väggarna. När man ser mina bloggbilder så kan det vara lätt att tro att vi har ett vitt hem, så är inte fallet. Hm!
Grönt i vardagsrummet, gult i hallen, lattefärg i sovrummet tillsammans med en chokladbrun fondvägg (här är jag dock nöjd), gult i allrummet o s v.
Under våra år här i huset har vi i alla fall målat om i två rum, inte dåligt vad vi har hunnit med på lite mer än 6 år... ;)

18 kommentarer:

Karin - Mina Rum sa...

Vilken gullig kanna. Västergården har alltid så fina saker. När det gäller färger på väggar och golv så är det ju tur att man kan göra om när man tröttnar. Det gäller bara (!) att komma igång.

Dona blogg sa...

Vill bara säga hej!
Mysig blogg du har :) Och en alldeles underbar mjölkkanna du visar.
/Pernilla

Ps. Jag hittade hit via Lotta på Fyra årstider.

Hem och Lycka sa...

Roligt att du blev nöjd! Sött hjärta också.

kram Mia

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så söt mjölkkanna!!!
Mysigt att ta fram vid både väntat o oväntat besök!;))

kramis Millis ♥

Lotta 8`) sa...

Jättegullig mjölkkanna och nu när jag tänker efter, så har jag ingen kanna för just mjölk :)
Jag har också börjat smyga in vitt mer och mer, framför allt i matsalen där det passar väl in i miljön :) Köpte en nu bok - se min blogg - som jag tror du hade gillar :) Ha en skön fortsättning på veckan, kram 8`)

SKOOGSTROLLET sa...

Det tar ju faktiskt ett tag att bo in sig också för att komma fram till vad man vill förändra. Bara för att modet periodvis är vitt eller nån annan färg så betyder ju inte det att det är det bästa för just er. Huvudsaken är ju att ni trivs. Sen tar det ju faktiskt en massa tid att göra om, vilket kräver uttag på både energi- och ekonomikontot. Förändrar man mycket färgmässigt så vill man ju ha andra möbler och textilier och genast blir projektet väldigt stort. Så vem drömmer inte om att göra om mer nu när hösten kommer krypandes och man tillbringar mer tid i hemmets vrår.

I mitt hjärtehem sa...

Kul att hitta din fina blogg!!
Jag jobbar också på att få in mer vitt i hemmet, men det går lite trögt med en motsträvig man i huset, men jag ger mig inte :0)
Här finns också massor av färg, det märker jag framför allt då jag sak fota till bloggen...

Kram åsa

millandante sa...

Underbar kanna!!!
Ja färger på väggarna har vi haft i detta hus också... men nu är det vitt överallt utom en fond i köket (vilken ska bli vit vilken dag som helst) och jag njuter! Så fint med färger, men så skönt med vitt!
Kram

♥ Fyra årstider sa...

Den kannan bor hos mig..i like it.
Kram Lotta

Desirée sa...

Fina saker, blev så inspirerad av ditt äppelpyssel!! Ska hem och göra det samma och hänga på stolen som jag köpte på Myrorna igår =)

KRam!

Bibbi sa...

Förstår dig. Har själv svårt att motstå denna kanna...å´jag och maken använder mjölk till kaffet... Så snart kanske...
Jag är i ett il då alla väggar ska bli ljusa nu. Har haft så mycket färg så många år. Vill sätta färg på detaljer i stället;) Helt vitt känns inte heller bra, kan bli sterilt...
Ha ett skönt slut på veckan
Kramen

Jord under naglarna sa...

Vilken söt mjölkkanna!

Annas Lycka sa...

Hej Rara!
Jag har osså nästan klickat hem den där...underbar! Bra köp!! Kram

Kattfot sa...

En så söt kanna! Så mycket trevligare att hälla upp mjölken i något fint.

Gillade dina fina klämmor i inlägget innan. Nåt liknande ska jag nog hålla utkik efter.

Kram Catrin

Huset vid ån sa...

Så fint du visar....jag känner igen det där med färger! jag har likadant! fast trivs faktiskt med mina färger! önskar dig en Trevlig helg! Kram Therese

Fröken Fräken sa...

Äsch, inte kan man säga nej till något så vackert bara för att man inte har mjölk i så mycket. Kanske man kan ha lite vackra sommarblommor när det nu blir sommar igen..?

Stina sa...

Har också den där kannan. Tycker den är så fin och bra att ha till lite av varje. Kram Stina

Ett hus i vitt sa...

Åh jaa den kannan har jag med den är verkligen jättefin!! Och alla man servera mjölk till kommenterar den och tycker den är så fin. Hihi jag har också några rum som inte är vita som inte visas i bloggen. Har dock planer för dem som går i vitt så klart :-D. Ha en fin lördag! Kram, Anette