...och lite trädgård förstås!

fredag 25 juli 2008

Har inte glömt bort er....


Semester....! Jag som nyss skrev att jag hade mer tid för bloggen nu under semestern...NOT!
Vi åkte till Värmland och sen när jag kom hem och läst några hundra inlägg så... puts väck var min bloggenergi. Vad kunde jag skriva om när ni andra hade så fina inlägg?... Därav denna PAUS.

Men nu är jag tillbaka igen!
Min semester har hittills bestått av auktioner, trädgårdsarbete, fikor, bad, shopping, vandring, minigolf, sol, hav, besök hos svärföräldrar, besök av föräldrar och syster, böcker, slappning... ja helt enkelt så som jag helst har det på min semester.

Hoppas ni alla njuter av värmen (dock kunde det enligt min smak vara några grader kallare)
Kram till Er!

5 kommentarer:

Fyra årstider sa...

Hej! Hoppas du har en skön sommar. Ny på bloggen och vill bara säga hej och att du har många fina bilder.
Kram Lotta

Maria sa...

Hej!
Tack för din fina kommentar hos mig till inlägget om min syster!

Jag beundrar ditt planteringsbord nedan, har minsann funderat på att ha ett sådant någonstans, men aldrig kommit längre än till att fundera =)

Hoppas att du har det semesterskönt! Här lyser solen!

Karin A sa...

Hej hej! Ja, jag har faktiskt undrat vart du tog vägen, fniss. :) Men semester från bloggen kan vara rätt skönt det med. Låter som om du har sköna lediga dagar tycker jag. Ha en härlig helg i värmen! Kram Karin

Camillas nya hem sa...

Ja tack, ge mig kyla! Det är tortyr att inte få bada i värme (pga förlossningen). Poolen hägrar några meter från mig, usch så jobbigt detta är! :)

Klart du ska ägna dig åt annat än bloggen under semestern, vi finns ju kvar. :)

Hem och Lycka sa...

Äsch, visst är det bra att pausa lite grann och särskilt nu såhär års när man är lite mer lös och ledig i semestertider. Och håller med dig, på tok för varmt, önskar lite svalare temperaturgrader. kram!