...och lite trädgård förstås!

lördag 5 september 2009

Rostigt i trädgårdenSå fort tiden går just nu. Mycket som händer och planeras, på jobbet snurrar det fortare än någonsin så det gäller att passa på att stanna upp och njuta emellanåt. Helgerna är bra stunder för detta...

S klippte gräset idag mellan regnskurarna men på eftermiddagen så klarnade det faktiskt upp. Solen tittade fram och då passade jag på att ta en fotorundtur.
Lite rostiga detaljer... de får stå kvar ute i trädgården även under vintern och med åren har de fått sina rostiga partier. Fint tycker jag, en del tycker säkert att de har gjort sitt. :)Önskar er alla en skön fortsättning på helgen! Själv blir det en stressig dag för mig imorgon men det berättar jag mer om längre fram...

Kram!

7 kommentarer:

♥ Affi ♥ sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
♥ Affi ♥ sa...

Oops. Råkade ta bort min kommentar...

Gillar dina rostiga skatter!

Ullis/Leva på landet sa...

Så fina saker du har. Är ju så bra att de blir så fina av sig själv bara de får stå ute.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

AnnikaS sa...

Huvudsaken är att man själv gillar sina saker, men visst är det härligt när andra oxå gör det. Jag tycker det är så fint med saker som förändras och växer ihop med platsen, rosten gör sakerna mer levande!
kram Annika

Hemmafruns hörna sa...

Den grodan är ju helt fantastisk! Glad!

Romantiska Hem sa...

Vilka vackra bilder! Kram petra

Nordingården sa...

Vilken vacker bild på den läckra rostiga lyktna och vilken härlig dag på Tjörn, den butiken du köpte den ljuvliga äppelkorgen verkar värd ett besök!

Mari, fd Guldkant på Livet