...och lite trädgård förstås!

lördag 5 november 2011

Silvrigt ♥ betong

G od dag i stugorna! Njuter ni lika mycket av helg som jag?
Idag har jag haft en riktigt skön dag. Först lite städning och piffning här hemma och sen var vi iväg och veckohandlade. Låter kanske inte alls mysigt men jag tycker det är skönt att få dessa saker gjorda.
På eftermiddagen sov hela familjen middag utom jag och då passade jag på att rama in mina nya Hagedornhagen prints.
De har inte kommit upp på väggen ännu så än får ni inte se hur det blev men så här långt är jag mycket nöjd. Med svarta ramar till så kommer de bryta av den vita väggen precis så som jag vill.

Lovade ju er igår att visa vad som fick följa med hem från Hemtex. Det var detta fina betongfat. Det fanns i två storlekar och detta är det större.
Den stod liksom där och ropade... Ta mig med hem...!
Då kan man ju inte annat göra än att lyda, eller hur?

Ljuslyktan är inköpt på förra veckans resa, kommer från Spiti. Betongäggen kommer från Haga hem. Tyvärr kommer jag inte ihåg var hjärtat kommer ifrån...

Nu på kvällskvisten var jag ute i trädgården och tände lite ljuslyktor i fruktträden och vid entrén. Så vackert när det lyser i mörkret.
Önskar er alla en skön kväll och ta hand om er och era kära! Kram!

9 kommentarer:

Dorthe ♥ sa...

Vilken underbar blogg du har!

/Dorthe

The Rosegarden in Malevik sa...

Blev ju riktigt riktigt fint :)
å missa nu inte...

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

De e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN :)
Håkan

Johanna Stålros sa...

Så snygg combo!!! Kram Johanna

Lotta 8`) sa...

Hej där du med! En hälsning från stugan vid havet, där vi njuter av helgen i fulla drag! Fått både sol, frisk havsluft, gjort lite nytta med att fylla på vedförrådet, byta element och lagat massor av mat :)

Du fixar och donar hemma hos dig - det blir så fint! Vackra ting och du har verkligen det fint och harmoniskt hemma hos dig. Hur har det gått med betsningen av bordet? Titta lite bakåt på din blogg men såg inget om bordet - eller så får jag titta lite bättre :)
Ha en fortsatt skön helg ♥

Moa sa...

Åh.. så fint ditt fat var.. gillar kanten med bokstäver.. lite annorlunda =). Mys o pyssel kantat med lite måsten är en bra mix en ledig lördag.. gött säger jag.. =). Ha det gott/Moa

Annette sa...

I går stod jag och klämde på det snygga fatet på Hemtex, men jag köpte det inte :-( Nu ångrar jag mig ännu mer... Men jag kan ju njuta av din bild i alla fall.

Kram Annette

junhe sa...

Är så fint med ruff betong och sirligt silver!
Ha en fortsatt bra söndag/ kram junhe

Mrs Peaches sa...

Det var ju skitfint! =)
Kram Elin

Laila sa...

Både fatet och äggen var fina.
Kul med blandningen av det skira och hårda