...och lite trädgård förstås!

söndag 11 september 2011

Mysig söndag

I
dag blir också en lugn dag. I morse vaknade vi strax före kl 7 av att regnet smattrade på fönsterrutan, åskan mullrade och blixtar lyste upp hela sovrummet. Jag halvnjuter med skräckblandad förtjusning... vädret makter är mäktiga och fascinerande.
Just nu har det lugnat sig så jag vågar mig på en stund vid datorn.

Senare i dag åker vi eventuellt och äter brunch ute på Marstrand. I vintras öppnade ett nytt stort hotell där och på söndagar serveras brunch. Ska bli kul att testa och se om det är något bra, hoppas de har massa godsaker :)
Tills dess gör jag nog som katterna och vilar en stund till.

Favoritplatsen nummer 1... min mormors handvävda trasmatta.

Läget på kattfronten pendlar minst sagt. Jag är obotlig optimist och tycker det oftast går bra, Herr Harmoni är mer pessimist (enligt han själv realist) och tycker det går dåligt... så det är förmodligen något där emellan.
Missy och Molly tyr sig i alla fall till varandra och även fast de ofta brottas och bits så händer det även att de gosar och leker ihop. Oftast är de inte långt ifrån varandra i alla fall, gäller ju att hålla koll på den andre, tänk om den hittar på nåt spännande...

Må så gott! 

6 kommentarer:

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Låter som en härlig söndag!
... Hoppas brunchen smakade toppengott :)

Kram från Australien♥

Lusthuset sa...

Sy mysigt det ser ut med missarna....du skall se att det går hur bra som helst. Mina kattpojkar levde ihop i över 10 år, men om de möttes plötsligt i dörren så var det som de aldrig hade setts förut...tokstollar, så det är nog bara normalt. Katter är som de är. Ha en jätteskön söndag. Kram!

Nilla sa...

Katter kan konsten att sova och mysa. Ingen stress där inte. :-)

Ha en skön söndag
Nilla

Designe sa...

Låter supertrevligt med brunch i Marstrand! Just nu ser kissarna ut att stortrivas ihop i alla fall, ser såå mysigt ut! :) Ha en fin söndag! Kram

::fina:: sa...

Ja hjälp vilket väder det var på morgonen. Det blev frukost med tända ljus. Kissarna ser supergossiga ut, jag gillar verkligen Mollys färger. Hihi, min M är också realist och jag optimist - brukar vara en bra lagomblandning! Kram, Josefine

Jenny sa...

Andra bloggen jag läser om/ser trasmattor idag. Skrev precis att jag har två som jag gjorde på en vävkurs som bara ligger i skrubben. Jag som längtar efter mattor nu!

Jösses, vilka fina katter!!! Och vilken brunch, blev mätt bara av att läsa :)

Kram,
Jenny