...och lite trädgård förstås!

onsdag 13 juli 2011

Hej!

H
ej på er sötisar!
Igår var jag på språng mest hela dagen men jag ska inte klaga för det var bara roliga saker.
Min mamma kom hit på besök så vi började med en fika i trädgården innan vi begav oss till Florinska rosengården. Ett besök som jag måste säga var en besvikelse.
Stället i sig är mysigt men lite för ostrukturerat för min smak (dåligt märkta rosor så det var svårt att utläsa vilka sorter det var) men mest besvikna blev vi på bemötandet. Ingen servicekänsla alls utan det var som alla kunder var ett störande moment....  Så tyvärr en gång, aldrig mer.

Vacker vit keramik i mitt vitrinskåp

Därefter åt vi en god lunch innan vi åkte på auktion. Många fina saker men inga inköp.
Men det bästa var ändå att jag fick hälsat på en go bloggvän! Söta goa Camilla träffade jag för första gången IRL. Så himla kul att träffas! Camilla bor inte långt från mig och har ett så vackert hem, kolla in här så får ni se.

6 kommentarer:

::fina:: sa...

Vad tråkigt det är när man besöker ett ställe full av förväntan och så blir man bara besviken. Ibland kan jag bli så vansinnig på människor som arbetar i servicebranschen men helt saknar servicekänsla! Men det låter som om ni haft en hyfsat trevlig dag ändå. Och sen var det förstås mysigt att komma hem till lilla Missy!

Fröken Fräken sa...

Äsch, vad trist det blev så! Samma brist på service upplevde jag nyss när jag skulle köpa färg och behövde hjälp med att ta ut rätt nyans.. inte ett ord till hjälp, utan mannen bakom disken bara slängde fram hela NCS-fjädern med färger och sa "Välj själv!"... eh??

Sofie sa...

Oj vad trist att mötas av ett dåligt bemötande. Låter som att personalen där skulle behöva tänka över om de verkligen vill jobba med det dom gör...

Vacker keramik!
Kram, Sofie

Jenny sa...

Nej, vad tråkigt att ni inte fick något trevlig bemötande, det betyder verkligen så mycket. Vissa människor hamnar liksom bara på fel ställe ... Men resten blev visst kul :)
/Jenny

mammaxtre sa...

Men så trist. Att de inte förstår bättre tänker jag.

Ha det fint

the shed sa...

Sånt där kan jag gå i taket för, drar mig inte för att tala om på ett vänligt sätt, vad jag anser..
Samma sak när personalen står i telefon o aldrig lägger på, när man väntar på hjälp.
Nog om det, tur att resten av dagen blev bättre! Fin keramik.

Kram