...och lite trädgård förstås!

måndag 4 januari 2010

Årets första....

...vita krokus är införskaffad!
Inte kunde jag motstå trots att jag har ett par hyacinter och julgranen kvar här inne.
Granen får i alla fall leva fram till helgen, eller kanske t o m Tjugonde Knut om den inte barrar för mycket. Men sen är jag redo för mer vårkänslor!
Här ligger snön i några centimeters täcke men solen skiner och det är endast ett par minusgrader så snön smälter undan mer och mer.


Nu längtar jag efter att röja lite och sortera/slänga/skänka saker. Jag blir väldigt inspirerad av alla andra som skriver om just detta, så nu ska jag också sätta fart.
Igår beställde jag också skåpet jag berättade om för några dagar sedan, men det kommer inte förrän i slutet på februari. Men den som väntar på nåt gott... Tills dess kanske vi (läs målaren) även har hunnit måla om i vardagsrummet.

Ha en ny skön vecka!Uppdatering! För att sätta fart på mig själv har jag antagit utmaningen "Rensa i röran" - hos Ulrika Gabriel. Vill du också vara med eller läsa mer om det, klicka här

8 kommentarer:

Karin SKARA sa...

God fortsättning på 2010.
Hoppas du hinner göra det du tänkte 2009 men inte hann med, så du slipper ha det över dig 2011 :o)
Karin //

Annika Christensen sa...

Aha det blev det skåpet?
Det kommer att bli toppen fint hos dig.
Jag har inte köpt några vårblommor ännu men som sagt den som väntar på något gott..
Håller på att fota julblommor fortfarande.
Ha en skön kväll
Annika

Skoogstrollet sa...

Hihi, jag sprang just på den utmaningen strax innan och såg ditt namn skymta förbi. Jag funderar på om den inte går i rätt anda för mina tankar om 2010 också. För visst har jag saker att sortera in på rätt ställe och naturligtvis ska en del ut ur lägenheten också.

Hmm, jag försöker nog komma igång först innan jag vågar anta utmaningen, jag har ju en förmåga att vara trög i starten, men imorgon får jag ju reda på om jag har gott om tid eller måste sätta igång illa kvickt.

In my house sa...

Åååå så härligt! nu blev jag mä sugen på Våriga lökar =)=))

Önskar dig en god fortsättning!!!!


Kramar josse

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

FINT! Ja nu är man sugen på vååååriga blommor och inredning. :)

KRAM

Em sa...

Vackert! Man skulle skapa sig lite vår hemma o slänga ut granen... =) FINT!

Bibbi sa...

Visst är det konstigt, men så fort man börjar tänka på att städa ut julen så vill man göra en storrensning... Behövs ju alltid, men varför just efter jul?
Stod själv å´tittade på krokusar i dag, men jag bestämde mig för att vänta ett tag, ska köpa lite fint till tjugondag när jag städar ur och börjar rensa...;)
Kramen

VARDAGSLYCKA sa...

Hej!
Vilken FIN blogg Du har!
Måste få fråga Dig vad du använder för färg när du målar terrakotta krukor vit"laserade" ´- så vackert resultatet blir!!

Njut av allt fint du har omkring dig! //Mvh Lisette