...och lite trädgård förstås!

lördag 10 oktober 2009

Rönnbärshjärta

Härligt med helg!
Idag har jag gått omkring här hemma och småpysslat. Målat lite på ett loppisfynd från förra helgen, spraymålat ett par brickor och fikat gott. En mysig dag helt enkelt.
Ett litet rönnbärshjärta har också kommit till.
När vi var hos mina föräldrar förra helgen passade jag på att plocka flera klasar med rönnbär, har inte bestämt mig än vad jag ska göra med allt men kanske blir det en krans och lite annat smått. Annars får fåglarna äta upp bären till vintern.

Om en stund ska jag börja göra kvällens fisksoppa och sen laddar vi för fotbollen!
Heja Sverige!

Ha det gott!

7 kommentarer:

Linruz sa...

Jättefint!!
Här blir det nog fotboll oxå, jag sneglar nog lite men maken och sonen hejjar nog för fullt.
Kram Lina

Lotta 8`) sa...

Pysseldag skall jag ha i morgon men tyvärr så har jag inte några rönnbär och kan inte göra så fint hjärta som du har gjort :) Kanske blir det något med Hortensiablommor..... eller mossa... I dag har jag tagit in pellisarna i vinkastet och röjt lite med krukor och sådant, du vet. Ha en skön söndag :)

jagochmitthem sa...

Gulligt hjärta du gjort!

Ha en fortsatt fin helg!

Kram Annette

Annas Lycka sa...

Jättefint du gjort! Ha en fortsatt skön helg. Kram Anna

Skoogstrollet sa...

Vilket sött enkelt hjärta. De få bären jag tjuvplockade på marken utanför ett café förra helgen hamnade i en skål med min första stora pumpa. Återstår att se om jag kommer tillräckligt mycket utanför tomtgränsen för att hitta fler ...

Nordingården sa...

Vilket vackert rönnbärshjärta!!! Bra idé. Och den lilla ljuskronan gillade jag, liksom mjölkkannan, jag har suktat efter en sådan ett tag nu med, vet inte hur länge jag ska orka stå emot, jag har kaffe till mjölj jämt och den skulle användas hela tiden... det får nog bli en sådan ändå: )

Hösthälsn fr mej.

Karin - Mina Rum sa...

Rönnbär är så himla tacksamt att använda i pyssel. Det blir dekorativt med den röda färgen. Själv har jag två hjärtan på ytterdörren, ett större och ett mindre. Passar väldigt bra till min vita dörr.