...och lite trädgård förstås!

söndag 20 september 2009

Mitt vita sängöverkast

Vilken underbar helg!
Visst är det väl så att man uppskattar mer det man har på hemmafronten när man varit borta några dagar?
Vi har hunnit med massor under helgen som varit.
Shoppingtur till Göteborg (16 minuter med pendeltåget så är man mitt inne i city), det är lyxigt. Därefter hem och städa lite.
Sen kom mina föräldrar på besök, lite Indien souvenirer skickades med och i utbyte fick jag hemlagad lingonsylt, inlagd gurka och jordgubbar. Mums!
Idag blev det en tur till plantskolan och inköp av lite höstfint i krukorna. Jag älskar höstdagar som denna!

Idag visar jag en bild på ett av flera fina inköp i Indien. Ett sängöverkast för en dubbelsäng.
Handgjort och såå vackert!
Just nu hänger det ute för vädring, det luktar inte lavendel precis. Men lite frisk luft gör nog susen.
Ska försöka ta ett bättre foto sen när det kommit på plats i sovrummet.Trevlig fortsättning på helgen! Imorgon är det dags för vanlig arbetsdag igen, säkert blir det mycket att göra men det är helt ok!

Kram!

8 kommentarer:

Skoogstrollet sa...

Vad härligt att du kom fram till att du bloggar för att det är kul.

Visst är det härligt när man får se vem som varit inne, men jag får nog erkänna att jag oftare vill hinna läsa fler bloggar än att jag lägger tid på att kommentera, då får det ofta vara något extraordinärt. Dessutom är jag nog inte så mycket för att säga samma sak som alla andra redan hunnit med före ... Kanske är det galet tänkt eftersom jag kanske förlorar på det i längden.

Jag hoppas att jag snart får mer tid att hinna läsa alla härliga bloggar som finns. Sist jag räknade hamnade det nog på runt 50 jag vill följa även om bara en bråkdel syns på min sida. Ge mig mer tid till allt jag vill ...

Fröken Fräken sa...

Oj, en Indienresa, och det har jag missat! Sängöverkastet var verkligen ett härligt fynd, jag hoppas att du blir av med doften. Ättika brukar ju ta bort dålig lukt i rum eller i möbler, men vet inte om det funkar på tyg? Går det att kemtvätta annars?
Men visst är det skönt att vara hemma, jag brukar få hemlängtan efter bara två dagar i Sthlm.. ;-)

Hem och Lycka sa...

Gud vad vackert! Hoppas du blir av med doften, den försvinner nog så småningom.

kram

ღ Fyra årstider sa...

Tack snälla för rara ord. Jag försöker att bli min egen. Tycker egentligen det känns hemskt jobbigt..men jag måste.
Kram Lotta

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs miyt i bygget!!!
så vackert indiskt överkast!!
köpte med mig nge hem fr thailand när vi var där...bra till dukar med;)

Ha en fin vecka ☺
Kramisar ♥ Millis

Lotta 8`) sa...

Roligt att du fortsätter med bloggeriet och visst bloggar man för egen del? Min blogg är min dagbok och läses bl a av vänner som är utspridda lite här och där, vi har liksom koll på varandra då :)
Vackert sängöverkast du köpt! Och den där lukten minns jag mycket väl, maken reste ett tag till Indien och presenterna hade alltid en speciell lukt...... som oftast fick tvättas bort men vädring går säkert lika bra :) Ha en skön måndag 8`)

Jord under naglarna sa...

Så fint överkast! Hoppas du får bort lukten och kan njuta av det. Jag har precis tagit bort mitt vita som min mormor har virkat en gång i tiden. Det är speciellt att ha det kvar efter henne.

Designe sa...

Åh, har du varit i Indien! Va härligt!..och vilket fint överkast! Jag kan oxå bli nojjig över antal besökare och ickebesökare och ibland vill jag lägga ner men det är ju såå roligt att både fota och göra inlägg och besöka andra bloggar osv...men har så många länkar på min sida nu så jag hinner inte med känner jag..får dela upp besöken lite! :)
Kram