...och lite trädgård förstås!

tisdag 7 juli 2009

Sista arbetsveckan innan semester...

Hej på er... nu är jag äntligen inne på sista arbetsveckan. Tanken från början var att jag skulle vara ledig torsdag och fredag denna vecka också, men nu blir det jobb istället. Det får gå... sen har jag fem veckors härlig ledighet att njuta av.

Här har också målningen av utsidan på huset kommit igång. Igår när vi kom hem från jobbet så var halva huset mörkgrått istället för vitt. Vilken skillnad!
Vi är jättenöjda!
Idag har målarna fortsatt med fönsterfoder och knutar och det blev liksom pricken över i:et.
Många av mina besökare kanske förfasas att jag väljer bort vitt men i detta sammanhang så tycker jag att grått passade bättre. Huset har varit vitt hela tiden och bor man nära en väg så är det ganska opraktiskt... all smuts syns direkt.
En positiv effekt nu var också att mina röda rosor och blå lavendel syntes på ett helt annat sätt mot det gråa, då det liksom försvann tidigare mot det vita.
Nu ser jag fram emot fortsättningen och hoppas att vädret håller i sig (vi har knappt fått en droppe regn på flera veckor)Närbild på Hosta... så fin nu med alla sina blommor

9 kommentarer:

Mamma Millan sa...

hej där...så sköönt! maken har 1 v kvar...ska bli såååå gött`!!!!

milla-andante sa...

Härligt med semester!
Ser fram emot bilder på nya färgen, låter väldigt snyggt!
Men oj, har det inte regnat i Kungälv? I Uddevallatrakterna har himlen öppnat sig med jämna mellanrum... i flera dagar...
Man får flytta söderut förstår jag...
Kram

Butik Drängstugan sa...

Mysig blogg med fina bilder!

Sommarhälsningar
Cina

jagochmitthem sa...

Jag tycker det är jättesnyggt med gråa hus.
Ha en fin semester.

Kram Annette

Ullis/Leva på landet sa...

Skönt att du snart får semester. Man behöver få njuta och koppla av. Kan förstå dig att ni väljer grått istället. Här är det ju bara röda hus som gäller i stället *s*.

Kram Ullis

Gudrun sa...

Hej!
Jag bor också i ett grått hus, stortrivs med det.
Kul att hitta din blogg.
Ha en skön semester.
:)

Moa sa...

Nu börjar alltså din semester idag.. =). så skönt, spännande och roligt att få ommålat huset, du visar väl valda delar sen hoppas jag.. Ha en skön helg/Monica

Wilda Stenlyckan sa...

Hej!
Vad många fina inlägg du gjort! Blev helt kär i din tavla med Idas sommarvisa! En sån vill jag ha! Var har du köpt stämplarna? Är det på Claes Ohlson?
Får vi se en bild på huset sen?
Ha en skön semester!!
Kram Sara

Annas Lycka sa...

Ha nu en underbar semseter...Allt gott! Anna