...och lite trädgård förstås!

söndag 28 juni 2009

Iris hantverk och Isabella Smith

Idag är det verkligen varmt! Vi tog med matsäck och åkte iväg till havet på förmiddagen...där var det skönt. Vinden svalkade en del och jag lyckades så klart bränna mig lite grann. Och årets första dopp är också avklarat, jag tror det var 17 grader så det var inte många sekunder jag var i... men skönt var det! :)



Tänkte bara visa vad jag mer köpte igår hos Ellis Corner... fin diskduk från Iris Hantverk och diskmedel från Isabella Smith
Diskmedlet kan jag varmt rekommendera, luktar supergott och det blir rent och fint. Diskduken har jag inte provat än (ska tvättas innan första användning). Diskborsten ni ser på bilden hade jag sedan tidigare men även den kan komma från Iris Hantverk (tror jag).
Nu ska jag strax i säng men det vette sjutton om det går att sova i denna värmen. Just nu har vi också byggställningar utanför fönstret vilket gör att det inte går att öppna på vid gavel.
Men man får väl göra ett försök och hoppas på det bästa.

Önskar er alla en ny skön vecka, kram!

7 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Härliga saker du har köpt. Här är det solkräm som gäller varenda dag och vi har faktiskt klarat oss från att bränna oss. Är inte alls skönt.
Hoppas att du får en bra vecka!
Kram Ullis

Hem och Lycka sa...

Bra saker du köpt ;-) Har också diskduken och den är inte alls dum. Har diskborstarna också i butiken om du vill ha nytt huvud ;-)

kram Mia

Hem och Lycka sa...

Glömde skriva att borsten också är Iris jajamän :-D

kram

Mamma Millan sa...

så fint o fräsht!!!

Idag har nog vart varmaste dagen!phuuuuu...sitter här med fläkten på:))

*SOLA * BADA * NJUUUT!!*
~~♥Önskar Millan♥~~

Ett ögonblick av mitt liv sa...

Ja visst är det varmt, lite för varmt i mitt tycke iallafall på dagarna, mornarna och kvällarna däremot är ljuvliga :)

Härliga saker du har köpt :) Jag har hört så många som är nöjda med diskmedlet, som du har införskaffat, men jag har inte prövat det själv.

Kram Åsa

Karin sa...

Jag har en tävling på min blogg, var med och ha chans att vinna en läcker mössa i barn- eller vuxenstorlek!

Huset vid ån sa...

åh, vilka fina o fräscha saker du köpt....Hoppas att du kunnat sova i värmen! jag önskar dig en trevlig helg! Sommar Kramar Therese