...och lite trädgård förstås!


söndag 22 juli 2007

Höstmys?


Sitter inomhus och myser med tända ljus... Är det redan höst?
Almanackan säger att det är Juli men jag vette sjutton....

Regnigt och ruggigt!

Idag har vi i alla fall målat lite, möblerna på vår altan behövde en omgång med penseln. Vi slipade och hann med att måla bordet och en fåtölj. Sen vågade vi inte mer med tanke på vädret... Nu står de där ute i regnet, hoppas de klarar sig.

Annars har det varit fullt upp de senaste dagarna. I fredags hade vi spontanbesök från två håll. Mina föräldrar och syster var här på besök på dagen. Då kunde vi faktiskt ta en fika utomhus, det var jätteskönt. Paj med hallon och blåbär serverades med vaniljsås :)
Senare på kvällen dök min sambo's kusin upp. Han var på väg till Falkenberg och stannade till på vägen. Vi satt ute hela kvällen och då kändes det som sommar :)

Igår var jag och min syster på konsert i Göteborg. Per Gessle besökte Slottsskogsvallen. Trots mörka moln så klarade vi oss faktiskt från regn. Otroligt! :)

Hoppas ni andra har haft en skön helg! Nu ska jag kolla runt lite och se vad ni har haft för er...
Kram!

12 kommentarer:

LustochLängtan sa...

Hej! Höst myser ni redan.. neej det kan väl inte vara möjligt, jo fast det har väl regnat en hel del där nere hos er,tråkigt.Vi har haft några underbara dagar i Stockholm, solen har verkligen varit med hela tiden. Man får vara jätte tacksamm för den turen. Det är alltid lite kul med spontan besökare. Ha det så bra kram Anita

Stina sa...

Bra att du myser, vännen. Kram

Shyme sa...

Hej! Ducshdraperiet är köpt på Hemtex....

Cornelias Corner sa...

Här har vi också höstmys! Det är det enda bra med detta sommarvädret - att jag kan elda i min nya kamin! O tända fotogenlampor...

Hem & Harmoni Marie sa...

Lust & Längtan: Jaja, det är alltså där solen är? Typiskt.. :)

Hemma på Landet: Ja, mer mys får det bli idag...

Shyme: Tack! Ska kolla in detta...

Cornelia: Åh, lycka. Jag skulle också vilja ha en kamin.... och alla dina mysiga djur :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Å nej, än är det inte höst men så vackert som du har gjort har vi gärna året runt!! Mysigt med vatten, ljus och blommor och man vill tända ljus fast solen skiner men extra mysigt när det regnar och blåser ute förstås... Mari.

Anonym sa...

ja, visst får man lite höstkänsla när det inte är sol ute. Här har det dock varit toppenväder så jag njuter i fulla drag!

Anonym sa...

Vilken tur att regnet ändå höll sig borta när du var ute! :) Jag har haft en riktig trädgårdshelg ute, härligt! Och idag när det regnade passade jag på att jobba. Sommaren kommer i augusti, som vanligt!? :D

Vilken härlig bild!

Lena sa...

Vad fina bilder du har! Jättefina väggamplar m pelargoner! Har varit fint väder hos mig i några dagar, men idag regnar det. Ja, man måste börja tända lampor å ljus nu på kvällen...lite mysigt faktiskt. Kram Lena

Birgittas minnen sa...

Det kan vara mysigt att tända ljus en regnig dag ibland, men inte för ofta på sommaren förstås. Trevligt med besök och fika och lite avundsjuk på din konsert med Per Gessle. Ha det gott, kram.

Hem & Harmoni Marie sa...

Tack snälla! Era kommentarer är mycket uppskattade...
:)

Hoppas ni alla haft en skön dag!
Kram Marie

Åsas Kammare sa...

Jättemysigt! Jag känner nog redan av den där höstkänslan faktiskt, sommaren ville aldrig riktigt komma tycker jag. Stämningsfull bild! :)