...och lite trädgård förstås!

fredag 6 juli 2007

Vattenfylld på mer än ett sätt...

Idag har jag shoppat lite... hade en ledig dag (inte semester än)... Passade på att åka till ett köpcentrum i närheten...ett väldigt trevligt sådant för där finns både IKEA, Mio Möbler mm. Ni som bor i närheten har väl gissat att jag avser Bäckebol.

Var också inne på Coop och köpte den här zinkbaljan, i mina ögon ett fynd då den endast kostade 59:- :)
Var sen inne på en liten inredningsaffär som heter Inside, där köpte jag dessa flytkoppar för värmeljus (35:-/4 st) och tre slingor med fusk-murgröna (5:-/slinga)...
Tanken var att jag även skulle få tag i en fusknäckros eller liknande med det hittade jag tyvärr inte...

Efter ett besök hos ovan nämnda möbelaffärer så begav jag mig hemåt och arrangerade baljan. Fyllde på riktligt med vatten (vilket jag egenligen inte hade behövt då det numera verkar vara standard att det regnar...) Sen fram med kameran!Usch.. så fort jag öppnade altandörren nu på kvällen så försökte den här rackaren att komma in. De är inte mysiga och det finns alldeles för många av dem....
Hur man än kämpar med att bli av med dem så kommer det nya. Läste någonstans att varje snigel reproducerar sig 400 ggr på en sommar....urk!

6 kommentarer:

Eva Agnes sa...

Smart idé med baljan och flytljusen. Sött och gulligt. Men jag håller med dig, vattnet har vi överdos av.
Och dessa sniglar! Något av de äckligaste jag vet. De är de enda djur jag faktiskt trmpar ihjäl när jag är ute och går. Men precis som du har jag hört att det nog är meningslöst eftersom de förökar sig så enormt.
Ha en fin helg
Kramar Eva Agnes

♥ Pia... sa...

He,.ja det var jättesött det där arrangemanget som du gjort...usch för sniglar har du mycket? Här där jag bor är det lite olika var nånstans man bor tror jag..jag har inga alls inga alls i min trädgård som tur är...nu ska jag titta lite mer idin blogg..ha en trevlig hel....PIA

Lily of the valley sa...

Fint arrangemang du har gjort. kram Lily

Cornelias Corner sa...

Oj vilket baljfynd! Jag som var på Coop igår..bäst att åka dit snarast igen. Jag har några sådana flytkoppar någonstans tror jag... jag tror att jag helt fräck ska kopiera ditt fina verk! Kram!!

Hem & Harmoni Marie sa...

Eva Agnes: Ja, regn räcker det med nu. Jag jobbar en vecka till sen måste bara det bli lite bättre väder! Jag vill åka till havet o bada.. :)

Pia: Jag har mängder med sniglar. Går en sväng i trädgården varje dag och plockar hundratals.. :( Vill du ha några? :) ..skojar bara..

Lily: Tack :)

Cornelia: Det är bara roligt om man inspirerar någon :) Lycka till!

Anonym sa...

Ja dessa trista sniglar. *suckar*
Jättefina bilder. Man blir otrligt inspirerad när man är inne hos dig:)
kram Lallis