...och lite trädgård förstås!

torsdag 1 maj 2014

Däckstolar på plats

Förra hösten gjorde vi i ordning delar av trädgården på vår baksida. Sen har vi gått och funderat på vilken typ av möbler vi ville ha...  det blev ett par vita däckstolar.

Vi blev väldigt nöjda, här kan jag se att vi kommer sitta mycket. Prata, fika, lyssna på fåglarna, läsa böcker och bara umgås. Ett perfekt ställe med kvällssol.

Däckstolarna kommer från Plantagen, fotpallen ingår.

Vår trädgård sträcker sig till stenbäcken, sen tar grannen vid. Om ni tänker er en linje mellan den blommande häggmispeln och björken till höger, där går gränsen.


Känns helt underbart att trädgården börjar bli som jag sett i mitt huvud... Nästa projekt är att göra om de tre smårabattterna (en av dem syns på ovan bild). Ska utöka och göra en större rabatt istället.
Nuvarande träramar tas bort och ersätts med plåtkanter. Tror det kommer bli fint...6 kommentarer:

::fina:: sa...

Jättefint! Den där stenbäcken ni har där, den såg jag för första gången på Instagram härom dagen och blev alldeles grön av avund, den är ju underbar! Er uteplats och trädgård ser jättemysig ut. Åh, vi var och tittade på marksten idag men det blir nog först nästa år.. eller så blir det lite grus.. kram!

Hem och Harmoni Marie sa...

Tack rara! Stenbäcken är jättefin, en bra avgränsning mot grannen.
Dock blir det en del ogräs där men det går att hålla efter.
Trädgård tar tid... vi har bott i vårt hus 11 år nu i maj och jag har velat lägga sten hela den tiden men det blev först förra året. Men den som väntar på något gott :)
Kram Fina!

Hem och Lycka sa...

Sååå vackert och så mysigt med en bäck i trädgården, hur många har det?

kram Mia

Hem och Harmoni Marie sa...

Tack Mia! Ja, det är fint med bäcken. En tillgång... oftast är den ju torr men om det regnar mycket är den full med vatten så barnen i området brukar bada i den :)
Kram!

Fia sa...

Nämen shit vad fint ni har fått det! Älskar däckstolana och de passar verkligen uteplatsen och ert hus! Kul att se att växterna kommer sig, och narcisserna du satte är en riktig favorit! Hur fint som helst!

Hem och Harmoni Marie sa...

Tack snälla Fia!
Utan er hjälp hade det aldrig hänt :)
Känns som den investeringen har betalat igen sig dubbelt, jättenöjda är vi.
Ska bli kul att se när alla perenner börjar blomma också, en hel del är redan på gång.