...och lite trädgård förstås!

onsdag 13 augusti 2008

Allvaret tar vid
Aahh!.... Imorgon kl 05:30 ringer klockan och allvaret börjar igen!
Nu känns det långt till nästa semester men man får försöka hitta på roligheter under hösten så den inte känns så lång och mörk.

Hoppas ni alla har det gott och tusen tack för era kommentarer.

Kram till er alla från lilla mig...
PS. Senare i veckan ska jag berätta mer om fotot här uppe..... :)

6 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vilket mysigt foto! Ja, semestern går alltid undan i en rasande fart tyvärr. Men tror att dagarna runt jul ligger extra bra i år om man kan ta lite extraledigt så får man långledigt om jag inte minns fel. Nåt att sukta efter kanske! kram

Anonym sa...

Ja, semestern går undan i en farlig fart. Härlig bild du visar.
Ha det gott.
Kram

Anonym sa...

Jag är inne på min första jobbvecka nu, det går bra, men visst är det lång tid till nästa ledighet... Snygg radio!

Designe sa...

Haha, bakfylleknappar?? De ser goda ut! Tack för svaret om Göksäter, trodde det låg i Sörmland, finns visst Göksäter där med :) Vackert var det i alla fall! Lycka till med jobbandet, själv är jag inne på vecka 3 på jobbet!:) Kram

Husbilsresan sa...

Ja det känns jobbigt att börja jobba igen efter semestern....jag började i måndags och har jobbat klart för den här veckan....är så himla trött nu så det ska bli så skönt med helg igen.
Ha det gott!
Kram/Gunn

Karin sa...

Ja visst är det jobbigt när det är jobb som gäller igen! :( Hoppas i alla fall att du har haft en bra första dag på jobbet efter semestern! Blir såklart nyfiken på bilden - karamellburken är helt ljuvlig! Tack för tipset om kaffehuset i Sundsby. Det ser verkligen mysigt ut.

Trevlig helg! Kram Karin